Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Άνθρακας ο θησαυρός με τη χορήγηση του Επιδόματος άγονων προβληματικών περιοχών κατηγορίας Α΄στους εργαζόμενους του ΓΝ Άμφισσας και του ΚΥ Λιδωρικίου...



    Άνθρακας ο θησαυρός με τη χορήγηση του Επιδόματος άγονων προβληματικών περιοχών κατηγορίας Α΄ στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Άμφισσας και του Κ.Υ. Λιδωρικίου 

    Η ΠΟΕΔΗΝ δικαιώθηκε όταν σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ανέφερε ότι «μαγειρεύουν» τη μη χορήγηση του Επιδόματος άγονων προβληματικών περιοχών κατηγορίας Α’ στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Άμφισσας και του Κ.Υ. Λιδωρικίου. 

  Τι έχουν να πουν τώρα οι τοπικοί παραγοντίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησαν την ΠΟΕΔΗΝ. 

  Το Νοσοκομείο έστειλε ερώτημα στο Υπουργείο Οικονομικών και το οποίο απάντησε ότι οι εργαζόμενοι δεν δικαιούται το Επίδομα καθ’ ότι δεν περιλαμβάνονται στο Νόμο 4024/2011 καθώς επίσης δεν εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που ορίζει ο νόμος 4354/2015.

   Πώς ήταν δυνατόν να συμπεριληφθούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Άμφισσας και του Κέντρου Υγείας Λιδωρικίου στις ρυθμίσεις του έτους 2011 όταν η ένταξή τους έγινε 9 Μαρτίου 2019 με το Ν. 4600/2019 άρθρο 137. 

  Από πότε ο μεταγενέστερος νόμος που εντάσσει το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας στις άγονες προβληματικές περιοχές καθίσταται ανίσχυρος από τη μη έκδοση προγενέστερης Κοινής Υπουργικής Απόφασης; « Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα ημέρες κοσκινίζει». 

  Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών δεν στοιχίζει μόνο στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Άμφισσας και Λιδωρικίου αλλά και στους εργαζόμενους στις Μονάδες Υγείας της Σαμοθράκης, Παξούς, Ίος, Πρέβεζα, Καναλάκι ,Ανώγια οι οποίες εντάχθηκαν στις άγονες προβληματικές περιοχές κατηγορίας Α’ με την ίδια διάταξη. 

  Σας κοινοποιούμε την απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών.

   ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                                                                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

3 σχόλια:

  1. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ''ΔΩΣΕΙ''Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την θητεια ομως της ανυπαρκτης διοικητριας την ανανεωσαν την ημερα της προκηρυξης των εκλογων. Αυτο σημαινει οτι και να αλλαξει η κυβερνηση αυτη θα συνεχισει το ανυπαρκτο εργο της , αν την αλλαξουν θα εχει το δικαιωμα να προσφυγει δικαστικως και να τα παρει. Να δουμε το κομματοσκυλο που δεν δουλευει ποτε τι εχει να πει τωρα που αδειαστηκε τελειως , τι θα εχει να ¨πουλησει ¨ τωρα σαν εργο της κυβερνησης . Ειναι ολοι τους απαραδεκτοι υπουργειο, βουλευτης , διοικητρια, διευθυντης και ο κομματικος ινστρουχτορας και ολοι τους θα παρουν σε λιγες μερες οτι τους αξιζει και κυριως απο αυτους που τους ψηφισαν τα προηγουμενα χρονια , γιατι ολοι αυτοι στηριξαν μια αλλη αριστερα και οχι αυτο το κακεχτυπο που μας κυβερνησε. ΄καλο¨κατεβοδιο συντροφοι του κ...υ, αλλωστε ο ¨¨ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιροντα騨οπως γνωριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 10:38 μμ, όλα σου σωστά εκτός από ένα: ΔΕΝ είναι κακέκτυπο. Ακριβώς αυτό είναι η αριστερά. Η ιδεολογία και η ηθική τους είναι η καρέκλα. Αμ το άλλο, ολόκληρος υπουργός να δηλώνει δημοσίως ότι πουλήσανε τη Μακεδονία για 50 εκατομμύρια ευρώ και οι συριζοδικαστές του συριζοΑρείου συριζοΠάγου να μην κάνουν κιχ, ενώ εσύ συλλαμβάνεσαι προληπτικά επειδή έχεις φωτογραφηθεί να κρατάς την ελληνική μας σημαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή