Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Η δυναμική συνέντευξη του υποψηφίου βουλευτή Ν.Δ. Φωκίδας Dr Πάνου Ευσταθίου στον Γαλαξία FM: η δέσμευση για τα Σώματα Ασφαλείας και η συγκινητική ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας...







   Πάνος Ευσταθίου:  

   Η υγεία στην Φωκίδα είναι ζήτημα υγειονομικής αντίληψης  των αναγκών από πλευράς τριπτύχου Διοίκησης , ΥΠΕ, υπουργείου, συνεργασίας  όμορων δομών και πολιτικής βούλησης…  τόσο απλό!   
 
  
























   






   Το πρώτο μου μέλημα είναι η ασφάλεια των πολιτών… δεσμεύομαι να πετύχω να να χαρακτηρισθεί ο Αστυνομικός και ο Πυροσβέστης της Φωκίδας ως εργαζόμενος «βαρέα και ανθυγιεινά»… είναι ανήκουστο να μην αναγνωρίζεται το επάγγελμα των ανδρών μας ως τέτοιο! 

 * Της δημόσιας δέσμευσης του κ. Ευσταθίου προηγήθηκε συνάντηση με τους Αστυνομικούς της Φωκίδας οι οποίοι δήλωσαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του και την ευγνωμοσύνη τους, αφού είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αναλαμβάνει τέτοια πρωτοβουλία και δέσμευση επίσημα...



Την Τετάρτη 26-06-2019 επισκέφθηκε την ένωσή μας ο υποψήφιος Βουλευτής Φωκίδας με τη Νέα Δημοκρατία κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Παναγιώτης. Μια συγκινητική συνάντηση για μας τους αστυνομικούς με έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές και τον ευχαριστούμε. Συζητήσαμε διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας της Δ. Α. Φωκίδας, ενώ στα θεσμικά ζητήματα ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε για ακόμη μια φορά στην αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, με τον κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ να αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας και να δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και παράλληλα θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου για την ανάδειξη των προβλημάτων των συναδέλφων μας και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.



Πάνος Ευσταθίου 
 
Αγαπητοί φίλοι μέλη της ένωσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, να σας ευχαριστήσω για την θερμή σας υποδοχή από το ΔΣ της ένωσης και να τονίσω ακόμη μια φορά το ότι στέκομαι δίπλα σας και δεσμεύομαι να κάνω ότι μπορώ ως εκλεγμένος βουλευτής για την επίλυση των θεσμικών αλλά και λειτουργικών προβλημάτων του κλάδου σας. Το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ επάγγελμα σας πρέπει να αναγνωριστεί από το κράτος και επιτέλους οι θυσίες των εκατοντάδων νεκρών αλλά και τραυματισθέντων εν ώρα υπηρεσίας συναδέλφων σας να τιμηθούν όπως πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου