Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Από το Μοναστηράκι Δωρίδας ξεκίνησε τις επαφές και συναντήσεις του στην Φωκίδα ο υποψήφιος βουλευτής Dr Πάνος Ευσταθίου...


  Από το Μοναστηράκι και τα παραλιακά χωριά της Δωρίδας ξεκίνησε τις επαφές και συναντήσεις του στην Φωκίδα ο υποψήφιος βουλευτής Dr Πάνος Ευσταθίου. 

  Με πλατιά αποδοχή σε κάθε επίσκεψη, ο γιατρός άκουσε τα θέματα που του τέθηκαν και μίλησε ειλικρινά με τον κόσμο προκειμένου να ενημερωθούν οι συμπατριώτες του για θέματα που αφορούν τον τόπο, τις ανάγκες και τις προτεραιότητες καθώς και προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

   Τέλος, συναντήθηκε με γνωστούς και φίλους με τους οποίους έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε η ανάγκη επικοινωνίας για την γνωστοποίηση του σημαντικού θετικού προγράμματος όσο και για τις γενικότερες εξελίξεις. 

   Μεγάλη συμμετοχή, πλούσια συζήτηση, γόνιμα συμπεράσματα. Το κλίμα υπέροχο – αντάξιο της ανταπόκρισης των Δωριέων. 

   Όλοι παρόντες και παρούσες ως το τελευταίο λεπτό. 


        «Πάμε δυνατά όλοι μαζί για μια νέα Φωκίδα!»…

14 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένας αξιόλογος άνθρωπος στον νόμο μας !! Είναι καιρός για μια νέα αρχή . Σας εύχομαι καλό αγώνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρία για τον νόμο μας να εκλέξει έναν τέτοιο άνθρωπο ως εκπρόσωπο μας στο κυνοβουλιο . Δεν ξεχνάμε οτι ο ένας στην δύσκολη περίοδο για το κομα μας λάκισε βλέποντας οτι δεν βγάζουμε έδρα , η άλλη δοκιμάστηκε και το μόνο που πέτυχε ήταν καλούς συνδυασμούς στα ρούχα !!! Ξυπνάτε πατριώτες ήρθε η ώρα για Νέα αρχή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημειολογική η έναρξη των επαφών του κ.Ευσταθιου απ τον τόπο καταγωγης του.Τον περιμένουμε και στην υπόλοιπη Φωκίδα.Ευπρόσδεκτη παρουσία ,που φέρνει εναν νέο αέρα πολιτικής στο νομό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν καλά να μας τα είπε ο πατριώτης δίπλα στη θάλασσα. Έχει ωραίο λόγο, λέει αλήθειες ( δεν έχει να κρύψει τίποτα άλλωστε, δεν "χρωστάει" σε κανένα ) και πάνω απ' όλα δείχνει ικανός και " μέσα" στα πράματα. Έκανε μαγιά ψήφων σήμερα, να δούμε πως θα τα πάει μέχρι τις εκλογές, θα δώσει η Φωκίδα στη Βουλή νέο και ικανό μυαλό ??? ή θα πάμε πάλι με τις γνωριμίες, τις κουμπαριές και από έργα πάτος ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευκαιρία να δείξει ο κόσμος της Φωκίδας οτι το κριτήριο για να ψηφίσει είναι καθαρά θέμα δυνατοτήτων και να στηρίξει εναν άνθρωπο που θέλεις μισή ώρα να διαβάσεις το βιογραφικό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα από τα πολλά που με εντυπωσίασαν κ.Ευσταθίου είναι ότι όταν η Ελλάδα σας εμπιστεύτηκε ως Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της Πανδημίας Γρίπης είχατε υπό τις οδηγίες σας Πανεπιστημιακούς,Στρατιωτικούς,Υγειονομικές Μονάδες και αποφασίσατε για τη λειτουργία των σχολείων εκ περιτροπής ώστε να μη μεταδίδεται ο ιός στους μαθητές και αυτό το εφάρμοσαν μετά και στην Ευρώπη!!!! Μην ακούτε τίποτα για μη δοκιμασμένους και αν θα σας ακούνε στη Βουλή.Με τέτοια αξιώματα που σας έχει δώσει το κράτος εσείς αποφασίζετε και το κράτος ενεργεί. Μπράβο σας,πάμε μαζί !!!!! Ιωάννα Φίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχει λήψει στη Φωκίδα μια θετική και άφθαρτη υποψηφιότητα που να τους αγκαλιάσει όλους, ακόμα και όσους δεν σας ψηφίσουν.Τα είπατε αυτά και χάρηκα για την σεμνότητα, την εξυπνάδα,τις δραστηριότητες που έχετε κάνει αλλά και τον δυναμισμό που είμαι σίγουρη πως θα δείξετε για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.Θα σας ψηφίσω γιατί δεν έχω δει αποτελέσματα από τους πριν και έχετε δικαίωμα να πάρετε την ευκαιρία σας για να δείξετε τι μπορείτε να προσφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατρέ άκρως τιμητικό και συγκινητικό που αρχίσατε απ το πανεμορφο χωριό της καταγωγής σας,αλλά σας περιμένουμε και στην ορεινη Φωκίδα.Μπορείτε να μας ενημερώσετε για το προγραμμα των επισκέψεων σας,αλλά και αν προβλεπεται ομιλια στην Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιδιαίτερη η παρουσίαση του Δρ Ευσταθίου. Αν λέμε ότι όντως θέλουμε να αλλάξουμε ρότα και αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να μείνει για πολλά χρόνια αυτοδύναμη, τότε θα πρέπει να υποστηριχτούν νέες προτάσεις και πρόσωπα να μας εκπροσωπήσουν. Δεν γνωρίζω αν ο Ευσταθίου θα κάνει τη διαφορά, γνωρίζω όμως ότι τα δοκιμασμένα έχουν αποτύχει ή δεν έχουν συνδράμει παρά τη στήριξη που τους δώσαμε και ότι με την αριστερή παρένθεση, έχουμε πλέον ανάγκη, πιο πολύ από ποτέ, από ανθρώπους ικανούς, με τεχνογνωσία, διεθνή εμπειρία στον τομέα τους και ειδικούς αλλά και δυνατότητα λόγου και παρουσίασης που να μας αντιπροσωπεύουν στη Βουλή και παντού. Αν είναι αυτό που φαίνεται, μάλλον είναι η πιο σοβαρή επιλογή για τη Φωκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρεθηκα την Κυριακη σε καφέ στο χωριο Μοναστηρακι. Διπλα στον χωρο που μιλούσε ο υποψήφιος Βουλευτης.Γυρισα να δω ποιος ηταν.Καταλαβα απ το παρατεταμένο χειροκροτημα οτι ο συγκεντρωμένος κοσμος ειχε ενθουσιαστει απ τον λογο του ομιλητή.Πηγα πιο κοντα.Πραγματικα χαρηκα με την αμεσοτητα του.Ρωτησα πως λεγεται κ μου ειπαν Ευσταθιου Πανος, ειναι Διδακτωρ ιατρικου πανεπιστημιου.Σκεφτηκα τετοιους μορφωμένους και προσιτους ανθρωπους θελουμε στην Βουλη των Ελληνων.Ευχομαι καλη του επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟΣΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.. ΜΠΡΑΒΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψυχραιμία παιδιά.Καλά κάνουν και γράφουν όσοι τον υποστηρίζουν.Γιατί δεν βάζουν και οι άλλοι τα βιογραφικά ή να κάνουν debate για να κρίνουμε και εμείς ποιος αξίζει και όχι να ακούμε ότι αυτόν τον θέλει το κόμμα, την άλλη τη θέλει η περιοχή και ότι ο τρίτος είναι ο ικανότερος.Περιμένουμε γιατί αλλιώς καλά κάνουν και τον στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οταν θα γινει η κοινή παρουσιαση και των τριών υποψηφίων απο πλευράς κόμματος,εκεί θα γίνουν και οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις.Ποιός είναι υπερτιμημένος και ποιός είναι προσωπικότητα.Προβατίνες και μη,ας ετοιμάζονται.
    Η εκπληξη στην Φωκίδα ερχεται.Οσοι δεν το αντιλήφθηκαν...πρόβλημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή