Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Αποκλειστική συνέντευξη Κώστα Παπαθανασίου μετά από 4 χρόνια σιωπής: τέλος εποχής για τα «καπετανάτα» στην Φωκίδα!! … ο κόσμος να επιλέξει τον βουλευτή βάσει της ικανότητας, της σοβαρότητας και της πορείας του μέχρι σήμερα…


 Αποτέλεσμα εικόνας για παπαθανασιου κωστας φωκιδα

   Ο οικονομολόγος, πρ. Διοικητής ΙΚΑ, πρ. Πρόεδρος ΟΑΕΕ και ΑΕΔΑΚ, ειδικός εμπειρογνώμονας επιτροπής Εθνικών Εποπτικών Ελεγκτικών Αρχών (European Group of Auditors\' Oversight Bodies - EGAOB) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Εθνικής Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες «ξεπλύματος» βρώμικου χρήματος, πρ. Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς, τομέας Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής της Ν.Δ. και Οικονομίας Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σύμβουλος υπουργείου Οικονομικών, πρόεδρος του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (ΣΛΟΤ) και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης & Ελέγχων (ΕΛΤΕ), κ. Κώστας Παπαθανασίου μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή μας στον Γαλαξία FM, έδωσε σαφές στίγμα τονίζοντας: 

  - Δεν πρέπει να υπάρξει άλλη χαμένη 4ετία για την Φωκίδα. Οι πολίτες του Νομού μας βιώνουν την διάψευση των ελπίδων τους και των προσδοκιών τους από μία αποτυχημένη και αλλοπρόσαλλη διακυβέρνηση.

  Ο κ. Παπαθανασίου, ο οποίος επιλέχθηκε από δύο πρωθυπουργούς της χώρας να διοικήσει δύσκολους δημόσιους Οργανισμούς και αναγνωρίστηκε διακομματικά για το έργο του, είναι δύσκολος στις δηλώσεις του και μετά από χρόνια συνειδητής σιωπής, σήμερα σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη έδωσε το στίγμα του τεχνοκρατικού στελέχους της επιτροπής κατάρτισης του ΝΕΟΥ προγράμματος που κάνει η Ν.Δ. για την Κοινωνική Πολιτική και το Ασφαλιστικό Σύστημα το οποίο αποτελεί σημείο αιχμής για τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

   - Δεν πρόκειται να κοπεί ούτε ένα επίδομα. Αντίθετα θα παραχθεί πλούτος ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να διευρυνθεί το πεδίο δράσης της κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός στόχος η ανάπτυξη και η πρόοδος να συμβαδίσει με ισχυρό πέπλο κοινωνικής προστασίας για όσους πολίτες έχουν ανάγκη, λέει.

  - Η Ν.Δ. πρέπει να σκεφτεί καλά για την επόμενη μέρα. Οι σύγχρονες δράσεις και η διεύρυνση είναι απαραίτητη προϋπόθεση. 

  Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή επέλεξε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής με άμεση ενημέρωση του προέδρου και δήλωσε ότι δεν προτίθεται να ασχοληθεί με τα κομματικά δρώμενα της Φωκίδας. 
    Θεωρεί δεδομένη τη νίκη της Ν.Δ. και επισημαίνει ότι τις 15 μονάδες διαφορά υπέρ της γαλάζιας παράταξης στις Ευρωεκλογές δεν την έδωσαν τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου του οποίου η σύνθεση ήταν άγνωστη τότε αλλά οι πολίτες οι οποίοι αξιολόγησαν την τραγική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στο Νομό μας. Πλέον την ευθύνη έχουν οι πολίτες για να κάνουν την αλλαγή στο Νομό… 

   - Το ειδικό βάρος της Φωκίδας είναι στον πάτο… την τελευταία δεκαετία είναι η τελευταία περιφέρεια σε όλους τους δείκτες στην χώρα! 

  - Η συγκυρία δεν χωρά άλλη εσωστρέφεια και κυρίως παλαιοκομματικές λογικές… τέλος εποχής για τα «καπετανάτα»… 

  Σχολιάζοντας το ψηφοδέλτιο της μονοεδρικής Φωκίδας το χαρακτήρισε καλό και έδωσε το στίγμα αναφέροντας ότι η επιλογή της εκλογικής βάσης οφείλει να γίνει βάσει των ικανοτήτων, της σοβαρότητας και της παρέμβασης που μπορεί να κάνει το πρόσωπο που τελικά θα εκλεγεί στα κέντρα αποφάσεων… τα οποία είναι τρία: η Αθήνα, η Λαμία και οι Βρυξέλλες! 

  - Ο κόσμος γνωρίζει την προσωπική τους διαδρομή… η πορεία ενός εκάστου είναι γνωστή και ως εκ τούτου έχει την ευθύνη και την γνώση για να επιλέξει…  Δεν πρέπει να υπάρξει άλλη χαμένη 4ετία για την Φωκίδα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου