Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Μήνυμα Αναστάσιου Φλώρου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Δωρίδας...

Μήνυμα Αναστάσιου Φλώρου


   Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους τους δημότες της Δωρίδας που στήριξαν με την ψήφο τους τον Συνδυασμό Νέα Εποχή για τη Δωρίδα, δίνοντας από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ένα σαφές μήνυμα: 

  Να δουλέψουμε, να παράγουμε έργο, να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην ανάπτυξη. 

 Η προεκλογική περίοδος ήταν για εμάς μια δημιουργική περίοδος, μια περίοδος περισυλλογής, προβληματισμού και σχεδιασμού για τις ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών του τόπου μας. Διαμορφώσαμε μια δυνατή ομάδα και δώσαμε με ήθος και αξιοπρέπεια τον καλό αγώνα.

   Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου που μαζί δημιουργήσαμε τον Συνδυασμό Νέα Εποχή για την Δωρίδα και οι πολίτες μάς έδωσαν μια ισχυρή συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο. Σεβόμαστε το αποτέλεσμα του Β´ γύρου των εκλογών, λαμβάνουμε ωστόσο υπόψιν το 63,52% της αποχής -ποσοστό που δεν αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς- και δηλώνουμε παρόντες από σήμερα στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται προς όφελος των πολιτών του τόπου μας. 

  Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και με ήθος, σεβασμό και πολιτική αξιοπρέπεια, θα σταθούμε αρωγοί στην ανάπτυξη σε συνεργασία με όλους τους φορείς και θα αντιπαρατεθούμε σε όλα τα κακώς κείμενα.

   Αναστάσιος Φλώρος
 Επικεφαλής Συνδυασμού Νέα Εποχή για τη Δωρίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου