Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση & Ευχές από τον επικεφαλής αντιπολίτευσης Δήμου Δωρίδας Αναστάσιο Φλώρο...

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ
  ΔΗΜΟΤΙΚΗΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑΕΠΟΧΗΓΙΑΤΗΔΩΡΙΔΑ» ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ:ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΦΛΩΡΟΣ


Το μήνυμα του Τ. Φλώρου για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Δωρίδα ...                                                     

Πραγματοποιήθηκε με την συμβολή όλων των Δημοτικών συμβούλων η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία του κορονοϊούcovid-19.
Εκτός από τα τρέχοντα λειτουργικά θέματα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τρέχουσα περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας και των ειδικών συνθηκών στην χώρα μας και στην παγκόσμια κοινότητα. Όλοι είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια που γίνεται για να ξεπεραστεί η παγκόσμια υγειονομική κρίση. Όλοι είμαστε δίπλα στους συνδημότες για να ξεπεραστεί η κρίση με το λιγότερο δυνατό κόστος. Το "Εμείς" του συμπατριώτη μας στρατηγού Μακρυγιάννη γίνεται επίκαιρο και αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε με γνώμονα την προστασία όχι μόνο του εαυτού μας αλλά κυρίως των συμπατριωτών μας με ιδιαίτερη βαρύτητα στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.
Επειδή το ύψιστο αγαθό για κάθε άνθρωπο είναι η υγεία εφαρμόζουμε με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών και "Μένουμε Σπίτι", προστατεύουμε τους γύρω μας και αποτρέπουμε την εξάπλωση και διασπορά του Covid-19.Όπως είναι αυτονόητο, σε αυτή την κρίσιμη φάση μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιστώσεις απ' τον προϋπολογισμό του Δήμου και από άλλους κωδικούς για την προστασία της Δημόσιας υγείας. Αρκεί οι οποιεσδήποτε δαπάνες να γίνονται με αυστηρό έλεγχο και με σεβασμό στο Δημόσιο χρήμα -γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός μας "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται"- ώστε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε απόπειρα κερδοσκοπίας αν υπάρξουν κάποιοι που πιθανόν θα ήθελαν να επωφεληθούν απ' την δυσμενή συγκυρία που βιώνουμε. Στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις επιχειρήσεις και όλους τους συνδημότες μας που πλήττονται αυτή την περίοδο.
Εν όψει των εορτών του Πάσχα, ας έχουμε όλοι υπομονή για τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο που θα μας βρει όλους ενωμένους και πιο δυνατούς για να μπορέσουμε σύντομα να ανταμώσουμε όλοι μαζί. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με Υγεία προσωπική και οικογενειακή, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Ο επικεφαλής της Παράταξης
 
Αναστάσιος Φλώρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου