Ιερουσαλήμ Άγιοι Τόποι Γολγοθάς...

Ιερουσαλήμ Άγιοι Τόποι Γολγοθάς...
Ιερουσαλήμ, Άγιοι Τόποι - Γολγοθάς...

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Διεθνές Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων Υγείας υπό την προεδρεία του Συμβούλου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγεία Πάνου Ευσταθίου...

5ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας
Ξενοδοχείο CARAVEL από τις 9 έως 11 Φεβρουαρίου 2018

 Χαιρετισμός Προέδρου:


  Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

 Οι παρούσες συνθήκες, γεωπολιτικές και οικονομικές, διαμορφώνουν την αναγκαιότητα της Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας ως βασικό παράγοντα εύρυθμης λειτουργίας ενός κοινωνικού συστήματος. Στις 9-11 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (ξενοδοχείο Divani Caravel) το 5ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας. 
  
 Η επιτυχής πορεία των προηγουμένων Συνεδρίων επιτάσσει την οργάνωση και παρουσίαση νέας θεματολογίας με ειδικές ανασκοπήσεις στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων του Τομέα Υγείας στην Ελλάδα και Παγκόσμια. 
  Η συνεργασία της Επιστημονικής Εταιρείας μας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO-World Health Organization) στο πλαίσιο του Public Health, Emergency Operation Centre-Network για το έτος 2017 ήταν απολύτως επιτυχής, εποικοδομητική και τα αποτελέσματα θα παρουσιασθούν στο Συνέδριο μας. 
  Προσκαλείσθε να συμμετάσχετε ενεργά παρουσιάζοντας δραστηριότητές σας που αφορούν στην θεματολογία του Συνεδρίου με απώτερο σκοπό να απεικονίσουμε από κοινού τα νέα δεδομένα και τις νέες τάσεις. Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

Πάνος Α. Ευσταθίου
 Ορθοπαιδικός Χειρουργός
 Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής
 Πανεπιστημίου Αθηνών 
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Κρίσεων
στον Τομέα Υγείας


 Συμμετοχή από την Φωκίδα: Θεόδωρος Πλουμάκης
Αποτέλεσμα εικόνας για πλουμακης θεοδωρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου