Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση του συνδικάτου μετάλλου νομού Φθιώτιδας για τη έναρξη της 48ωρης απεργίας...


Η γέννηση του συνδικαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα και η πορεία ... Δελτίο τύπου 

Το συνδικάτο μας απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της ΛΑΡΚΟ. Από σήμερα στις 6 το πρωί, όλοι οι εργασιακοί χώροι της ΛΑΡΚΟ σε 5 νομούς, με συμμετοχή των εργαζομένων 100% στην 48ωρη απεργία, έχουν νεκρώσει. 

   Η προσπάθεια μηχανισμών της κυβέρνησης να διασπάσει τους εργαζόμενους έπεσε στο κενό. Η εργατιά της ΛΑΡΚΟ στέλνει μήνυμα ξεσηκωμού σε όλη την Εργατική τάξη της χώρας μας. Κάνει πράξη το σύνθημα "τα δικαιώματά μας δεν μπαίνουν σε καραντίνα". Κάνει πράξη το σύνθημα "και τα πρόσωπα με μάσκες ακούγονται". 

   Διεκδικώντας την απόσυρση του νόμου που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, την επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ, την ακύρωση της εκκαθάρισης και της παραπέρα ιδιωτικοποίησης, τη διασφάλιση των κεκτημένων τους, τη καταβολή δώρου Πάσχα και μισθοδοσίας, με αυτήν τη μεγάλη συμμετοχή στην απεργία στέλνουν το μήνυμα ότι θα συνεχίσουν μέχρι τη νίκη. Πιστοί στις δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζόμενους όλης της χώρας μας, με ψηλά το κεφάλι, δεν δηλώνουν υποταγή. Ζήτω η εργατική τάξη. 

 Ζήτω η αλληλεγγύη των εργαζομένων. 
Ζήτω στους αγώνες. 
Ζήτω στους απείθαρχους. 
Χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά, εργαζόμενε μπορείς χωρίς αφεντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου