Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Σωματείο εργαζομένων μονάδων Υγείας Φωκίδας: η Διοίκηση του Νοσοκομείου Άμφισσας και ο ΥΠΕάρχης ευθύνονται για τις παραιτήσεις των γιατρών...

Αποτέλεσμα εικόνας για σωματειο εργαζομενων νοσοκομειου αμφισσας
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ
 & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 


   Το σωματείο εργαζομένων του Γ.Ν Άμφισσας και Κέντρων Υγείας, αναγκάζεται να ανακοινώσει μία ακόμη παραίτηση ιατρού, αυτή την φορά του μοναδικού πνευμονολόγου του νοσοκομείου. 

   Ο λόγος πάντα ο ίδιος, η απροθυμία της διοίκησης του Γ.Ν Άμφισσας να λύσει τα όποια προβλήματα εσωτερικής λειτουργίας προκύπτουν. 

   Καταγγέλλουμε επίσης τον Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ γιατί με δική του σύμφωνη γνώμη μετακινήθηκε έως 28/2/19 σε νοσοκομείο της 6ης Υ.ΠΕ ο ένας ακτινολόγος του νοσοκομείου μας, ο οποίος είχε αναλάβει υπηρεσία μια εβδομάδα νωρίτερα. 

  Είναι ο ίδιος που στο παρελθόν αποφάσισε την μετακίνηση παθολόγου από το νοσοκομείο στα ΤΟΜΜΥ, προκειμένου να εγκαινιαστεί η νέα δομή, και έπειτα από λίγες μέρες να την επαναφέρει στην εφημέρευση του νοσοκομείου. 

  Ο ερασιτεχνισμός αυτός έχει επαναληφθεί με μετακινήσεις αναισθησιολόγων δημιουργώντας πρόβλημα στην εφημέρευση του νοσοκομείου μας.

    Δεν μπορεί να μην γνωρίζει ο κ. Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ πως στο νοσοκομείο μας δεν εφημερεύει καθημερινά παθολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος, αναισθησιολόγος, ακτινολόγος και αντί να καλύψει τις εφημερίες μετακινώντας ιατρούς προς το νοσοκομείο μας, αποφασίζει να μετακινηθούν οι εναπομείναντες ιατροί, και μάλιστα σε άλλη Υ.ΠΕ.

    Και έπειτα από όλα αυτά γεννάται το ερώτημα, θα αποκατασταθεί κάποτε η ασφαλής λειτουργία του Γ.Ν Άμφισσας και των Κέντρων Υγείας;

  Ο Πρόεδρος                                                                                                           Η Γεν. Γραμματέας ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΜΗΣ                                                                                        ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΜΠΑΝΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου