Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο πρ. Διοικητής Νοσοκομείου Άμφισσας, Στάθης Κάππος...

Βιογραφικό 

 Γεννήθηκα στην Άμφισσα στην οποία και διαμένω μόνιμα. Φοίτησα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπηρέτησα σε σχολεία του Νομού ως εκπαιδευτικός. 

 Το 1990 ορίστηκα ειδικός συνεργάτης του Νομάρχη Φωκίδας

 Το 2002 εκλέχτηκα νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας και διετέλεσα πρόεδρος Νομαρχιακής επιτροπής, Αντινομάρχης και αναπληρωτής Νομάρχης 

Το 2007 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσα, αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Φωκίδας και μέλος της γενικής συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.

 Από το 2007 ως το 2010 υπηρέτησα ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

 Πήρα μέρος ως μέλος οργανωτικών επιτροπών εισηγητής και επιμορφωτής σε εκδηλώσεις επιμόρφωσης, ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τη διοίκηση και τα καθήκοντα στελεχών εκπαίδευσης, με τη δημόσια διοίκηση και τη διαχείρισή της, με την εφαρμογή καινοτομιών σε δημόσιες διοικητικές μονάδες. 

  Έχω προσφέρει ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, σχολικές δημοτικές και νομαρχιακές επιτροπές, καθώς και επιτροπές όπως αυτή της Συμβουλευτικής και Ερανικής της Εκκλησίας, της Περιφερειακής «Αθλητισμός για όλους», της Κοινωνικής Συμπαράστασης της Εφορείας Προσκόπων Άμφισσας της αξιοποίησης τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας της Επιτροπής διαχείρισης προγράμματος. 

  Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΔΙΑΔΡΟΜΗ Φωκίδας. 

   Είμαι μέλος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού.



   Το 2015 εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας Είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας σε θέματα Παιδείας και στα θέματα της Δ/νσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών της ΠΕ Φωκίδας

Είμαι υποψήφιος γιατί… 

 Εμπιστεύομαι τον Φάνη Σπανό. Μοιράζομαι το κοινό όραμα μαζί του. Επιμένω με ήθος, σταθερές αξίες, συνέπεια, εμπειρία, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα. Συνεχίζω δίπλα στους συμπολίτες μου, όπως μέχρι σήμερα.

2 σχόλια: