Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ο Νομικός Γιώργος Δελμούζος υποψήφιος της Φωκίδας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας...

  Βιογραφικό

   Γεννήθηκα το 1964 και μεγάλωσα στην Άμφισσα. Είμαι γιος του Ζαχαρία και της Χρύσας Δελμούζου. Είμαι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Νίκη Σαββανή – Μπίλιου και πατέρας του Ζαχαρία, φοιτητή της Νομικής Αθηνών και της Ευγενίας, φοιτήτριας Πολιτικών Επιστημών στην Κομοτηνή. 
  Πήγα σχολείο στην Άμφισσα και αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
  Έως τώρα ασκώ ενεργά δικηγορία στην πόλη που μεγάλωσα κι έκανα οικογένεια. 
 Επί δεκαοκτώ συνεχόμενα έτη διετέλεσα Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άμφισσας, με την καθολική υποστήριξη των αγαπητών συναδέλφων μου. 
 Επίσης έχω διατελέσει μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας. 

 Είμαι υποψήφιος γιατί… 

  Δηλώνω παρών, ως απλός στρατιώτης στην δυνατή ομάδα του Φάνη του Σπανού, στις ικανότητες του οποίου πιστεύω, ως νέου, επιτυχημένου και αποτελεσματικού πολιτικού.
  Μαζί του, σε συνεργασία με τους Δήμους και την κεντρική διοίκηση, θα παλέψουμε για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων του νομού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως την άρδευση του ελαιώνα της Άμφισσας, τον αναδασμό του Μόρνου, τον διαγώνιο άξονα, τη σύνδεση του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, την εναλλακτική ανάπτυξη (ορειβασία, αναρρίχηση, θαλάσσιο αθλητισμό κ.α.)...

4 σχόλια:

  1. ΔΩΣΑΜΕ..ΔΩΣΑΜΕ..ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσα χρονια ειναι δικηγορος των κληροδοτηματων ; Ποσα χρονια ειναι στις διαχειριστικες τους επιτροπες ; Σε τι κατασταση ηταν και σε ποια βρισκονται τωρα ( τα κληροδοτηματα ); Αισθανεται ο ιδιος οτι εχει καποια ευθυνη και αν ναι ,ποια; Αν οχι τι εφταιξε , εκτος της οικονομικης κρισης κρισης ; Μπορει να εχουμε ιδια τυχη και στην περιφερεια , αν εκλεγει ; Ολα αυτα με καλη διαθεση και καλο ειναι να υπαρξει καποια απαντηση γιατι ειναι ερωτημα πολλων συμπατριωτων μας ψηφοφορων και θα σερνεται ως τις εκλογες τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ένα μέλος Δ.Σ. Του Δήμου. Π.χ η ένα μέλος Δ.Σ. Συλλόγου έχει την ίδια ευθύνη με ένα Δημαρχο η ένα Πρόεδρο ; Όλοι λίγο ως πολύ δουν κάνει μέλη. Στην "πυρά" λοιπόν όλοι για τα χαλια Δήμων και Συλλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή