Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Παρέμβαση Κώστα Παπαθανασίου για τα Κέντρα Υγείας Ιτέας και Λιδωρικίου...!!!




    Ο Υποδιοικητής του ΙΚΑ και συμπατριώτης μας  Κώστας Παπαθανασίου, σύμφωνα με πληροφορίες,  με άμεση παρέμβασή του στο Υπουργείο Υγείας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας και για το Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου, ενέτεινε τις προσπάθειες και άλλων φορέων για την μόνιμη στελέχωσή τους. 

   Ο κ. Παπαθανασίου γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα στον χώρο μόλις πληροφορήθηκε από εμάς το σημερινό Συμβούλιο του ΔΣ και εν όψει του κινδύνου να κλείσει το Κέντρο Υγείας Ιτέας τις ημέρες της Διακαινησίμου, ενεργοποιήθηκε άμεσα και επικοινώνησε απ ευθείας τόσο με τον Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Πελοπίδα Καλλίρη,όσο και με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Δάρρα,  οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα από τα δύο Κέντρα Υγείας του Νομού αλλά μόνο για τον τρέχοντα μήνα το ΚΥ Λιδωρικίου θα χάσει 8 εφημερίες μέχρι να έρθουν οι νέοι γιατροί. 
Επί πλέον ξεκλειδώνει η διαδιακασία με τους διορισμούς Αγροτικών οπότε επανεργοποιούνται τα Αγροτικά Ιατρεία στην Φωκίδα, ακόμη και όσα είχαν κλείσει.

  Χειριζόμενος προσωπικά το θέμα, ο κ. Καλλίρης διαβεβαίωσε τον κ. Παπαθανασίου ότι το Κέντρο Υγείας Ιτέας θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως κανονικά και στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου τα προβλήματα των εφημεριών θα τελειώσουν μόλις  έρθουν οι  δύο νέοι γιατροί, συνεπικουρούμενοι από τους αγροτικούς που προαναφέρονται, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του. 

 Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Παπαθανασίου στην λειτουργικότητα των μονάδων υγείας στο σύνολο του Νομού και κυρίως του Νοσοκομείου, ζητώντας την επιστημονική στελέχωση ακόμη και με γιατρούς από όμορους Νομούς, εάν χρειαστεί!

77 σχόλια:

  1. ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ.11 Απριλίου 2014 στις 2:24 μ.μ.

    Απαράδεκτη και όψιμη η δημοσίευσή σας! Την προηγούμενη Δευτέρα, 7-4-2014, μετά από συνάντησή μου με τον Υπουργό αλλά και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Καλλίρη, έδωσα συνέντευξη στο GALAXIAS FM, Η οποία είναι αναρτημένη και στο προσωπικό μου λογαριασμό του facebook, όπου ανακοινώνω όλα αυτά που "δήθεν" με σωτήρια παρέμβαση του κ. Παπαθανασίου ανακοινώνετε εσείς σήμερα. Και λέω και ακόμη περισσότερα. Παρακαλώ πολύ τα θέματα αυτά δεν προσφέρονται για πολιτικά ή προσωπικά παιγνίδια και αντιμετωπίζονται μόνο με σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδείς ποτέ είπε ότι δεν ενεργήσατε σχετικά και κυρίως ότι δεν έχετε επιτυχίες στο έργο σας! Ρωτήσαμε δημόσια τί θα κάνετε. Εάν η απάντηση είναι ότι είχατε δώσει συνέντευξη πριν μία εβδομάδα, καλώς! Παρακαλώ πολύ να διαψεύσετε ότι υπήρχε απόφαση σήμερα το πρωί να κλείσει το Κέντρο Υγείας Ιτέας την Διακαινήσιμο, η οποία ανακλήθηκε ΣΗΜΕΡΑ, μετά από παρέμβαση του ίδιου του κ. Καλλίρη! Δεν εννοούμε πως αυτό ακυρώνει την δική σας αποτελεσματικότητα, η οποία είναι επιβαλλόμενη και λόγω καταγωγής! Ως πολίτης και φορέας επισημαίνουμε ότι το επιθυμητό είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί και φορείς του τόπου να ενεργούν για το καλό της Φωκίδας.

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ. ΜΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ..

      Διαγραφή
    3. Κυρία Τσακίρη, Πρώτον κατεβάσατε την προηγούμενη ανάρτησή σας η οποία έφερε τον τίτλο "Σωτήρια Παρέμβαση του κ. Παπαθανασίου". Μετά από αυτό ανεβάσατε την παρούσα ανάρτηση αφού προηγουμένως διορθώσατε το κείμενο!
      Δεύτερον αφού με προκαλείτε: Ναι σάς διαψεύδω ότι σήμερα το πρωί υπήρξε απόφαση, (ποιού εννοείτε άραγε;), να κλείσει το Κέντρο Υγείας Ιτέας την Διακαινήσιμο. Επίσης, διαψεύδω ότι η ανύπαρκτη απόφαση δήθεν ανακλήθηκε από τον κ. Καλλίρη. Τρίτον, είμαι σχεδόν σίγουρη μιας και θα είχατε τις πληροφορίες σας ως δημοσιογράφος, πολύ περισσότερο όταν το θέμα του Κ.Υ, είναι από αυτά που ....ασχολείστε ιδιαίτερα, ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα με τις εφημερίες του Κ.Υ Ιτέας. Πρόβλημα με τις εφημερίες την εβδομάδα της διακαινησίμου έχει το Κ.Υ Λιδωρικίου. Και αυτό είναι ελεγχόμενο. Όπως με διαβεβαίωσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου οι εφημερίες είναι στη διάθεσή σας και για το Λιδωρίκι. Έχω επανειλημμένως διαβεβαιώσει ότι κανένα Κέντρο Υγείας δεν κλείνει στο Νομό. Υπάρχει θέμα υποστελέχωσης από άποψη ιατρικού προσωπικού. Και ενώ κάποιοι από τους υπηρετούντες ιατρούς υπερβάλλουν εαυτούς και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια πραγματοποιώντας υπερδιπλάσιες εφημερίες από αυτές που θα έπρεπε, υπάρχουν και άλλοι γιατροί που όχι μόνο δεν στέργουν αλλά σαμποτάρουν, εξ όσων πληροφορούμε, τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας. Προσωπικά, παρεμβαίνω συνεχώς για τα θέματα Υγείας του Νομού και όχι κατά περίσταση όταν το ζητάτε εσείς ή κάποιος άλλος πολίτης. Αυτό είναι το χρέος μου. Ραντεβού με τον κ. Καλλίρη είχα την προηγούμενη Πέμπτη στο γραφείο του στο Υπουργείο, (μπορείτε να τον ρωτήσετε...), για να συζητήσουμε, για άλλη μια φορά τα θέματα του νομού, αλλά και για να προωθήσω τα αιτήματα του κ. Διοικήτη του Νοσοκομείου ο οποίος τα έχει υποβάλλει στο Υπουργείου εγγράφως. Εγώ δεν είμαι τουρίστρια στα θέματα του Νομού και εσείς το ξέρετε καλά, άλλωστε το αναγνωρίζετε. Για περισσότερες λεπτομέρειες και Ειδήσεις σάς παραπέμπω στη συνέντευξή μου της προηγούμενης Δευτέρας στο Galaxias FM. Εκεί λέω και ότι εντός των ημερών θα αρθεί για κάποια Νοσοκομεία η απαγόρευση πρόσληψης μονίμων γιατρών για κάποια Νοσοκομεία που έχουν πρόβλημα όπως το δικό μας και καμία σχέση δεν έχει αυτό με το "άνοιγμα θέσεων αγροτικών ιατρών", όπως ατυχώς αναφέρετε. Αν, κυρία Τσακίρη, κάθε φορά που κάποιος ...διασπύρει την είδηση ότι κλείνουν τα Κέντα Υγείας του Νομού ίσχυε κιόλας, αυτά θα έπρεπε να έχουν κλέισει 20 φορές μέχρι τώρα. Έχετε το δικαίωμα να αβαντάρετε όποιον επιθυμείτε, αλλά ψεύδη δεν θα ανεχθώ σε καμία περίπτωση και κυρίως δεν θα ανεχθώ να πανικοβάλετε τους πολίτες.

      Διαγραφή

    4. Κυρία βουλευτής, πολύ καλά κάνετε και διαψεύδετε ότι σήμερα στο ΔΣ συζητήθηκε ποιο από τα δύο Κέντρα Υγείας πρέπει να κλείσει για 8 ημέρες επειδή δεν μπορεί να γίνει πρόγραμμα εφημεριών, με σαφή προσανατολισμό στο ΚΥ Ιτέας, διότι "το Λιδωρίκι είναι ορεινή περιοχή και θα έχει πολλούς επισκέπτες το Πάσχα και δεχόμαστε και πιέσεις από τον Δήμαρχο". Αυτό άλλωστε αποδεικνύει πως και ο Γ.Γ. δεν γνωρίζει σχετικά...ή μήπως γνωρίζει; Μπα, το υπουργείο γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις εφημερίες ενώ εμείς πανικοβάλλουμε τον κόσμο κάθε τόσο με τελευταίο εύρημα πως το Κέντρο λειτουργεί εδώ και 2 εβδομάδες, από παραιτήσεως Σπαθαράκη, με προσωπικό ασφαλείας! οι ασθενείς όπως εμείς και οι επίσης ασθενείς συγγενείς τους γνωρίζουν πολύ καλά τί σημαίνει αυτό... φυσικά αβαντάρουμε όσους επιθυμούμε, επισημαίνοντας ότι υποστελέχωση σημαίνει υπολειτουργία την οποία αντιμετωπίζει ήδη η μονάδα, παρ όλο που υπό την νέα Διεύθυνση όλα ανθίζουν…
      Αντιλαμβάνομαι πλέον ότι είναι βασική ανάγκη να τοποθετήσω κεραίες στην περιοχή διαμονής μου ή καλύτερα να γίνω φανατική του φέις;
      Κυρίως για να μαθαίνω για τους γιατρούς που σαμποτάρουν την λειτουργία των Κέντρων Υγείας...

      Ξέρετε κάτι; Μη κουράζεστε. Σας δικαιώνω! Ζητώ συγγνώμη που σας δημιούργησα τόσο μεγάλο πρόβλημα. Δεν αξίζει…

      Διαγραφή
    5. Η ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΝΕΝΟΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ?

      Διαγραφή
    6. τωρα αυτο το σαμποταρουν ξερετε τι σημαινει.....δε θελουν οι ανθρωποι να δουλευουν τζαμπα και εκτος ωραριου και οταν δεν το κανουν πεφτει ο εκβιασμος...ε ειπαμε ζουμε σε ακροδεξιες νεοφιλελευθερες καταστασεις στυλ θατσερ...ετσι θα γινουμε ανταγωνιστικοι...φουλ αναπτυξη βλεπω...

      Διαγραφή
    7. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!

      Διαγραφή
  2. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βουλευτής υπάρχει και δεν ακυρώνεται με τίποτα! Το ζήτημα είναι να υπάρχει αποτέλεσμα. Εάν το ζητούμενο είχε επιτευχθει πριν την παρεμβαση Παπαθανασιου τότε πραγματικά το δημοσίευμα είναι ψεύτικο, στημένο, σκόπιμο κλπ

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν ακυρώνεται! Ας μας πει όμως αν υπήρχε απόφαση ΣΗΜΕΡΑ για κλείσιμο και ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ, ισχύει?? Αν, ναι είναι αξιοθρήνητο το γεγονόσ για την ίδια που δεν βοηθάει τον νομό.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ??? ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΙΕΣ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ..

      Διαγραφή
  5. h ygeia pano apo ola.. vohthiste ton nomo ypodioikhta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.youtube.com/watch?v=j5VCJLjoB7U&feature=youtu.be...οντως εχει δικιο ακουσα την συνεντευξη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΡΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ Ο ΜΟΝΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
  7. Καλό είναι να μη γράφονται ανακρίβειες οι οποίες δημιουργούν μάταιες προσδοκίες στον κόσμο.
    Πότε "κλείδωσε η διαδικασία με τους διορισμούς αγροτικών" και ξαφνικά θα ξεκλειδώσει; Όλες οι θέσεις αγροτικών του νομού προκηρύσσονται κανονικά αλλά κανείς δεν δηλώνει ενδιαφέρον για αυτές μετά την κατάργηση των κινητρων τα τελευταία χρόνια και την απαράδεκτη συμπεριφορά των εκάστοτε διοικήσεων. Επιπλέον, ακόμη και σημερα να καλυφθούν καποιες θέσεις αγροτικών σε μια προκήρυξη, οι διαδικασίες διορισμού απαιτούν τουλαχιστον 2 μήνες, άρα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συμβάλουν στην εφημεριακή καλυψη των ΚΥ τον επόμενο μήνα. Λόγια για φτάσουμε μέχρι τις εκλογές δηλαδή. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AFOY DEN MPOREIS NA KANEIS TA AYTONOHTA GIA AYTA POY SEPSIFHSAME, MHN ANAKATEYESAI ASPA.. ASE KANENAN ALLON POY MPOREI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ποιος ακουσε τη συνεντευξη? εδω ο κοσμος καιγεται. ως ποτε θα κρατατε ομηρους τους εργαζομενους και τους γιατρους του κεντρου υγειας επειδη εχετε σχεσεισ με πρωην υπουργους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΑΚΗ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ??? ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..............ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΑΚΗ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ??? ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ!!!!

    ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ...
    Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήδη έχουμε χάσει πολλά. Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν τον τόπο μας και να αφήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, τέρμα τα ψέμματα, όχι λόγια μόνο πράξεις όπως αυτή του κυρίου Παπαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ?ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ?ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μη σκοτωνόστε βρε! Μέχρι τσ΄εκλογές έτσ΄θα παμ! Μετά εφαρμόζετ ότ΄ψηφήστκε με το "ναι σε όλα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχαχα...καιρό είχανε τα μάτια μας να δούνε τα δικά σου!! "κατόπιν ενεργειών μου". αργήσατε λίγο κ.Παπαθανασίου να θυμηθείτε να εμφανιστείτε.Καταλαβαίνουμε δεν είμαστε χαζοί,αλλού αποσκοπείτε και ο κόσμος ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!! ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

      Διαγραφή
  18. Μπράβο Κώστα, συγχαρητήρια!
    Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από την Ασπασία!
    Μόνο για τις γόβες της νοιάζεται!ΕΛΕΟΣ..........
    Τι να πεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΝΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟ ; ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ . ΤΙ ΠΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΙ . ΕΔΩ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ . Η ΑΛΛΗ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΒΑΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο παπαθανασιου ανακοινωνει οτι ειπε η μανδρεκα στο ραδιοφωνο την δευτερα...ακουστε την εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σου Χάρη με τα ωραία σου. αλλά η φίρμα είναι άλλη όπως βλέπεις. ο Γιώργος

      Διαγραφή
  21. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΕΔΕΣΕΣ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΗΝ...ΜΕΝΤΕΡΕΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξακριβωμένο ότι οκ. Παπαθανασίου δεν θα βάλει τον κουνιάδο του στο συνδυασμό του κ. Παναγιωτόπουλου. Απλά τον έβαλε για μία αρχική στήριξη όπως του είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ίσα να ξεκινήσει το συνδυασμό του.

      Διαγραφή
  22. η κυρία "ναι σε όλα" τι έχει να απαντήσει στους γιατρούς της Ιτέας που λένε ότι μπαίνει λουκέτο μετά το Πάσχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η ΤΑΙΝΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ ΈΚΟΨΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ο Κωστάκης επέλεξε τον Ράμμο για να μας σώσει, ωχ μπερδέυτηκα, τον Μπακογιάννη εννοώ ή τον δικό μας? ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
  25. ΚΩΣΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να τον δει το νομό, στο Κολωνάκι, μόνο καφεδάκια περνάνε απο τα χέρια του.....

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΟΝΟ..
      ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ....

      Διαγραφή
  26. Η βουλευτής παθαίνει παράκρουση με τον Παπαθανασιου, δεν μπορει να τη βοηθήσει κάποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αδερφε τι υστερια ειναι αυτη! γιατι δεν την παθανε μολις ανακοινωσαν οι γιατροι οτι κλεινει μετα το πασχα; ουτε ο γκελεσταθης τετοιο κακο. βγηκε λεει σε ενα ραδιο τογραψε και απο πανω, ουτε ανακοινωση ουτε τιποτα. αν εχει γνωθι σαυτον πρεπει να το κρατησει ανοιχτο με νυχια και δοντια της ειναι απαραιτητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ??? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΣΥΝΕΛΘΕ κυρία βουλευτινα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ποιον κοροιδευεται κυρια μανδρεκα...το κεντρο υγειας λιδορικιου συμφωνα με αποφαση το Δ.Σ του νοσοκομειου 14/4 και απο 21/4 εως τελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ποιον νομιζετε οτι κοροιδευεται κυρια μανδρεκα....με αποφαση του Δ.Σ που παρθικε στο νοσοκομειο το κεντρο υγειας λιδορικιου 14/4 και απο 21 απριλιου μεχρι και το τελος ρου μηνα λογο ελειψεως γιατρων θα ειναι κλειστο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΟΙΤΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥ ΙΤΕΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ, ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κατοικος ορεινου χωριου λιδορικιου12 Απριλίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

    ποιον νομιζετε οτι κοροιδευεται κυρια μανδρεκα;;;;;με χθεσινη αποφαση του Δ.Σ του νοσοκομειου το κενρο υγειας λιδορικιου στις 14/4 θα ειναι κλειστο οπως επισεις και απο της 21/4 εως και μεχρι το τελος του Απριλη....ντροπη πραγματικα κυρια Μανδρεκα παιζετε με την νοημοσυνη τον κατοικων της Δωριδος....Αισχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ; Ο ΕΝΑΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, Η ΑΛΛΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ, ΚΟΝΤΑ ΚΑΘΕΣΤΕ , ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟ .....ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. mandreka mhn emfanisteis pouthena, meta apo ayto teleiwses mazi me ton fouseki kai esu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μα καλα εσεις που δινετε συγχαρητηρια στους σωτηρες δεν εχετε το θεο σας;δεν σεβεστε τους εαυτου σας;τι καλο ειδατε απο δαυτους;μετα τις εκλογες ερχετε λαιλαπα τοτε θα ξανακανουν παρεμβασεις;θα δινουν διαβεβαιωσεις;αυτοι νοιαζονται για τον εαυτο τους και για τα υλικα αγαθα με τα οποια νομιζουν οτι καταλαμβανουν τη θεση που δεν τους αξιζει στη κοινωνια.στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε και να τους στειλουμε στα σπιτια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οι πληροφοριες του fokidatv ειναι παντα αληθεστατες, αφου βασίζονται στους εκ των εσω πληροφοριοδοτες, δηλαδη ο,τι ακουσει το αυτι της αναλφαβητης του ισογειου, και ο,τι εγκρινει ο δήθεν αρρωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς για σας οι πληροφορίες δεν προέρχονται από το ισόγειο αλλά από τον πρώτο όροφο. Και των δύο μονάδων Υγείας... βλέπετε, ο Θεός αγαπάει τον "κλέφτη" αλλά κάτι περισσότερο τον "νοικοκύρη"...καίτοι η κουλτούρα μου μου επιβάλλει την θλίψη για το επίπεδο που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ. Μην εκτίθεσθε περισσότερο! Σας παρακαλώ...

      Διαγραφή
    2. η κουλτούρα και το επίπεδο που "αποκαλύπτω" δεν διαφέρει διόλου απο το τόσο προφανές δικό σας παραλήρημα δημοσιευμάτων των τελευταιων ημερών που αφήνουν έκθετους τους δικούς σας πληροφοριοδότες..περαστικά εύχομαι

      Διαγραφή
    3. εξάλλου είπε κανείς για δύο μονάδες υγείας; μόνο αυτές έχουν ορόφους; οι φιλίες που σας δένουν σας πρόδωσαν...

      Διαγραφή
  37. Κύριε Χ.Καραγιάννη προσπαθείτε μέσω του blog να παραστήσετε τον νέο Αίσωπο αλλά και τα παραμύθια του Αισώπου ωχριούν μπροστά στις φαντασίες και τους στόχους σας.Δεν νομίζω ότι εκπροσωπείς την κυβέρνηση και τους κατοίκους της Φωκίδας και δεν πείθεις κανέναν ότι έλαβες την χριστιανική και ελληνοπρεπή μόρφωση και απλώς είσαι ένα σκέτο 0.Ενώ η βουλευτής είναι η νέα πολιτικός της Φωκίδας που σας θάμπωσε όλους για τα επιτεύγματά της μέσα σε μικρό χρόνο που μας εκπροσωπεί στη βουλή σε αντίθεση με άλλους που παλεύουν χρόνια.Διαβάστε και τον Αθηναικό τύπο για να μάθετε γι αυτόν που προωθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολλήσαμε από τα σαλια σου, συνήθως τα απόλυτα μηδενικά σαλιαριζουν όπως εσύ.

      Διαγραφή
    2. me ta tsamika?????epeidh milhses gia athinaiko typo.. dystysxvs einai anyparkth

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΝ ΘΑΜΠΩΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.. ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΝ ΝΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Ενώ η βουλευτής είναι η νέα πολιτικός της Φωκίδας που σας θάμπωσε όλους για τα επιτεύγματά της μέσα σε μικρό χρόνο ............αχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαααααααααα! νασαι καλα ανθρωπε! στις μερες μας το γελιο ειναι απαραιτητο

      Διαγραφή
    5. Στραβωθήκαμε από το θάμπωμα!!! Είσαι για κλάματα και για γέλια μαζί! Κουβάλα καμιά τσάντα από το Κολωνάκι.

      Διαγραφή
    6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ψυχραιμία, κοιτάξετε τον νομό κύριε παπαθανασίου, μην ακούτε τους άλλους, μόνο εμπόδια βάζουν

      Διαγραφή
  38. α και εννοειται ότι δε περίμενα να δημοσιεύσετε όλα τα σχόλιά μου πράγμα που αποδεικνύει τις "αγνές και χωρίς ιδιοτέλεια" προθέσεις σας που δεν υπηρετούν παρά το κοινό όφελος..μου αρκεί όμως ότι εσείς τουλάχιστον τα διαβάζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  39. ΠΡΟΣ:
    Ανώνυμος14 Απριλίου 2014 - 9:59 π.μ.
    Ανώνυμος14 Απριλίου 2014 - 11:11 π.μ.
    Ανώνυμος14 Απριλίου 2014 - 11:33 π.μ.
    .
    Ανώνυμος14 Απριλίου 2014 - 11:48 π.μ.

    Επειδή είστε το ίδιο πρόσωπο: Για τα πρώτα τρία μηνύματα ισχύει η παράκλησή μου: Μην εκτίθεσθε περισσότερο! Πιστέψτε με, ελάχιστοι κουτοί και αδιάφοροι έχουν απομείνει. Σας εκλιπαρώ, πια...

    Για το τελευταίο μήνυμα, δεν υπάρχουν αδημοσίευτα μηνύματα εκτός των απειλητικών και υβριστικών. Εάν αυτά εννοείτε, σας ενημερώνω ότι λόγω υποθέσεως σε εξέλιξη η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος παρακολουθεί τα πάντα, κυρίως τα "κατά ζωής". Δεν θα τα σύστηνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τοσο πολυ συγχυστηκατε γιατι..μπηκατε στο νοημα..περαστικα σας και παλι.αφηστε που με τοσες γνωριμιες οι μοναδες υγειας για τις οποιες σκιζετε τα ιματια σας θα σας γιατρεψουν.

      Διαγραφή
    2. Αφήνουμε το μήνυμα μόνο και μόνο για να φαίνεται η ποιότητα του χαρακτήρος. Άλλη μία φορά είχαμε την τιμή να έχουμε τέτοια μηνύματα. Αν και τότε ήταν άλλη η θέση και η διαταραχή του συγγραφέα...

      Διαγραφή
    3. Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΒ-ΓΟΥΒ-ΓΟΥΒ..................

      Διαγραφή
  40. ΔΗΜΗΤΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. για ποια απο τισ δυο δημητρουλεσ γραφεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή