Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Συντεταγμένη στήριξη των 5 ΝΟΔΕ Στερεάς στην Λαμία στον Σπανό με παρουσία Μητσοτάκη...


Οι Πρόεδροι ΝΟΔΕ Στερεάς Ελλάδας...
  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λαμία, χθες, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 η εκδήλωση με θέμα «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα» που συνδιοργάνωσαν οι πέντε Νομαρχιακές Επιτροπές Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας Στερεάς, με ομιλητή τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Ο Κ. Μητσοτάκης με τους βουλευτές και Προέδρους ΝΟΔΕ Στερεάς...

   Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας, κ. Δημήτριος Τζήμας ανέφερε τα εξής: 
  Κύριε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας, 
κύριε Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, 
συνάδελφοι Πρόεδροι ΝΟ.Δ.Ε.,
 Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της Στέρεας Ελλάδος. 

  Βαίνουμε προς τη δύση της ομολογουμένως επιτυχημένης θητείας του Κώστα του Μπακογιάννη, ως περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και σίγουρα οι ολόθυμες ευχές μας συνοδεύουν τον προεκλογικό του αγώνα, για την εκλογή του στον πρώτο δήμο της χώρας. Η Φωκίδα του εύχεται καλή επιτυχία! 

  Εννοείται η επιτυχημένη πορεία του Κώστα Μπακογιάννη δε μπορεί και δε πρέπει να σταματήσει. Επιμένουμε, εμμονικά επιτρέψτε μου, στην καρδιά της Ελλάδας γιατί αξίζουμε καλύτερα, επιμένουμε και συνεχίζουμε με τον αυριανό περιφερειάρχη μας, τον Φάνη Σπανό! 
  Η Φωκίδα και όλη η Στερεά Ελλάδα, θα ατενίσει το μέλλον εμπιστευόμενη τη νέα γενιά, εκλέγοντας ως περιφερειάρχη έναν ικανό και δοκιμασμένο επιτυχώς νέο πολιτικό, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εποχής.
   Έναν περιφερειάρχη που θα διεκδικήσει και θα δρομολογήσει αναπτυξιακά έργα, που θα αναβαθμίσουν τον τόπο και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, ώστε η γενιά του, η γενιά μας, η γενιά των τριαντάρηδων να παραμείνει και να σταδιοδρομήσει στον τόπο μας, για να αναπτυχθούν οι πόλεις μας, για να παύσουν να ερημώνουν τα χωριά μας, για να αναδείξουμε το φυσικό κάλλος και τον αρχαιολογικό πλούτο της Στερεάς, να γίνουμε περισσότερο εξωστρεφείς, να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες. 

  Από τη Φωκίδα, σας φέρνω το μήνυμα της νίκης και της συστράτευσης στον αγώνα του φίλου, Φάνη Σπανού. 
  Αύριο, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με περιφερειάρχη τον Φάνη Σπανό, θα κληθούμε να εργασθούμε για τον τόπο μας, για την καρδιά της Ελλάδας, για την Περιφέρειά μας και είμαι σίγουρος, θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, επειδή το αξίζουμε και περισσότερο το αξίζουν αυτοί που έπονται, οι μετά από μας. 

  Καλή επιτυχία Φάνη, εννοείται με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό σου, η Φωκίδα πιστεύει σε σένα και θα εργασθεί για τη νίκη σου! 

                                         Από το Γραφείο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου