Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Επικίνδυνη καθίζηση στην Ε.Ο. Άμφισσας – Λαμίας, στο ύψος της Τοπόλιας... σε μία λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία...


   Σοβαρά προβλήματα στην Ε.Ο. Άμφισσας – Λαμίας! 

  
  Επικίνδυνη καθίζηση - κατολίσθηση προκλήθηκε λόγω των βροχοπτώσεων λίγο πιο πάνω από τον Ελαιώνα (Τοπόλια) στον κεντρικό άξονα Άμφισσας – Λαμίας. 

 
  Υποχώρησε το οδόστρωμα από τις έντονες βροχοπτώσεις σε εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, όπου το πλάτος του οδοστρώματος δεν είναι ιδιαίτερα φαρδύ και οι στροφές είναι επικίνδυνες.

  Το σημείο υπέστη καθίζηση στην αριστερή πλευρά με κατεύθυνση προς Λαμία, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει και το προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ο δρόμος δεν έχει ακόμη σηματοδοτηθεί κατάλληλα και η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την μία λωρίδα.

    Επειδή σε πολλά σημεία το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 
  
    Όσοι θα διακινηθούν στην εθνική αρτηρία προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

4 σχόλια:

  1. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΓΟΥΝΟ?Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΤΗΡΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΝΑΤΙΑ,ΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ?ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?ΑΥΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ,ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΝΤΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ.ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΦΩΚΙΔΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ'ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Αραβαντινού που ενεργεί κατόπιν εντολών Μπακογιάννη,τι λέει;;; .

      Διαγραφή
  2. Αυτό τον δρόμο κάνεις άρχων τοπικός η περιφερειάρχης δεν την προσέχει, χρόνια βλέπουμε τις επικίνδυνες αλλαγές. Είμαστε φαίνεται η περιφέρεια της περιφέρειας. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δρόμος ΥΠΕΡχρησιμοποιείται από τα Μεταλλεία. Μήπως να τον πληρώσει η Εταιρεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή