Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η δήλωση - βόμβα Κουτσούμπα που έκανε την ανατροπή στη Νέα Δημοκρατία Δωρίδας: στήριξα Τζήμα, το έδειξε το αποτέλεσμα...!!



Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ ΦωκίδαςΑποτελέσματα Δωρίδας- Τζήμας 122 ψήφους- Ταλαμάγκας 37  μένουν εκτός τα παραδοσιακά στελέχη ΝΟΔΕ Παλασκώνης (Αντιδήμαρχος) και Κατσαρός (Περιφερειακός Σύμβουλος)  υποψήφια μέλη του Ταλαμάγκαεκλέγεται ο Καραχάλιος (Αντιδήμαρχος) υποψήφιος του Τζήμα...Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσουμπας δωριδα                                                                                                                 *Αναδημοσίευση doridanews


       


  Τον Δημήτρη Τζήμα και όχι τον Αργύρη Ταλαμάγκα στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Φωκίδας ο δημοτικός σύμβουλος Δωρίδας και τοπικό στέλεχος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κουτσούμπας. 

   Με επιστολή του στο DORIDA NEWS και σχολιάζοντας το δημοσίευμα μας ο κ.Κουτσούμπας επισημαίνει: “κ. Λουκόπουλε, Σε χθεσινό δημοσίευμά σας για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας αναφέρετε ότι στήριξα τον κ.Ταλαμάγκα. 

   Σας διευκρινίζω ότι στήριξα τον κ.Τζήμα . Άλλωστε το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Με εκτίμηση Κώστας Κουτσούμπας” 

   Το δημοσίευμά του DORIDA NEWS με τίτλο “Νέο τοπίο στα εσωκομματικά της Ν.Δ .Φωκίδας” που σχολιάζει ο κ..Κουτσούμπας ανέφερε μεταξύ άλλων: “… 

    Αξιοπερίεργο όμως είναι η μεγάλη διαφορά σε ψήφους που είχε ο Τζήμας από τον Ταλαμάγκα στη Δωρίδα (122 έναντι 37), όταν όλοι γνώριζαν ότι μια σειρά από τοπικά στελέχη όπως οι Ξηρομάμος, Παλασκώνης, Κατσαρός, Υφαντής, Κουτσούμπας κ.ά. ήταν για διαφόρους λόγους φίλα προσκείμενοι προς τον Ταλαμάγκα….”

6 σχόλια:

  1. Επιτέλους ο Κώστας κατάλαβε ότι η προσκόλλησή του με λάθος επιλογές ήταν καταστροφική για την παράταξη και για τον τόπο. Είναι σοβαρός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με τους εφιάλτες της δωρικής ΝΔ (Ξηρομάμος, Υφαντής, Παλασκώνης, Κατσαρός, κλπ) όπως καλά τους αναφέρει το DORIDA NEWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ..ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΗΘΕΛΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.Ο ΞΗΡΟΜΑΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΡΓΥΡΗ.ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΤΟ ΕΝΕΡΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ μόνο σχόλια τα αλλά τοπικά site μούγγα δεν δημοσιεύουν τίποτα, ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ενδιαφέρετε ο κόσμος .Απο 3500 μέλη φτάσαμε στα 750 . Αυτό δεν μας λέει τίποτα;

      Διαγραφή
  4. Τη συνεχή κλαψα της αλληνης τη σιχαθηκε ο κόσμος και της γύρισε τη πλάτη. Που νόμιζε ότι ελεγχει τη Δωρίδα.αντε γεια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τά άλλα τοπικά sites δεν γράφουμε τίποτα επειδή η ΝΔ Φωκίδας-Δελφών και Δωρίδας μάς έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και δεν μάς στέλνουν δελτία τύπου. Αν μάς στείλουν, θα τα δημοσιεύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή