Ιερουσαλήμ Άγιοι Τόποι Γολγοθάς...

Ιερουσαλήμ Άγιοι Τόποι Γολγοθάς...
Ιερουσαλήμ, Άγιοι Τόποι - Γολγοθάς...

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας: 300 χιλιάδες ευρώ για χρηματοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Φωκίδα...


 Αποτέλεσμα εικόνας για γηπεδο δεσφινας


 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 291.000 ΕΥΡΩ 
ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ
 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 

   Υπογράφηκε από τον Αλέξη Χαρίτση, αν. Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης η χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για πέντε έργα αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ν. Φωκίδας συνολικού ύψους 291.049 ευρώ.
Συγκεκριμένα:

1)  Ανάπλαση Πλ. Παπανδρέου(ΑΜΦΙΣΣΑ)– Δημιουργία χώρου  Άθλησης και Νεολαίας: 129.441 ευρώ

2)    Κατασκευή Συνθετικού Χλοοτάπητα γηπέδου Ποδοσφαίρου 5x5(ΔΕΣΦΙΝΑ): 51.108 ευρώ
3)    Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Προαύλιο Σχ. Συγκροτήματος ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ): 65.000 ευρώ
4)    Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων (Προαύλιο Δημοτικού σχολείου ΕΥΠΑΛΙΟΥ): 23.000 ευρώ
5)    Βελτίωση Γηπέδου Μπάσκετ (Προαύλιο Δημοτικού σχολείου ΓΛΥΦΑΔΑΣ):  22.500 ευρώ
Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 μετά από πρόσκληση του βουλευτή ΗλίαΚωστοπαναγιώτου και της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ι. Συναδινός μαζί με συνεργάτες του, επισκέφθηκαν το νομό μας, ενώ λίγους μήνες αργότερα είχαμε την επίσκεψητου Γ. Βασιλειάδη, υφυπουργού Αθλητισμού.
Οι επισκέψεις αυτών των κορυφαίων πολιτικών παραγόντων του αθλητισμού στο Λιδορίκι, στην Άμφισσα, στην Ιτέα, στη Δεσφίνα με τη συνοδεία του βουλευτή Ηλ. Κωστοπαναγιώτου και κλιμακίου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας  και οι συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και αθλητικούς παράγοντες της Φωκίδας, έβαλαν τις βάσεις μιας άμεσης, γόνιμης και παραγωγικής διαδικασίας για τη χρηματοδότηση αναγκαίων και κοινωνικά απαραίτητων αθλητικών έργων, η οποία θα έχει συνέχεια και το 2019.
Να σημειώσουμε επίσης τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με υπογραφή του Αλ. Χαρίτση, της ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Ιτέας κόστους 365.000 ευρώ καθώς και την χρηματοδότηση της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου Ιτέας από ΕΣΠΑ.
Τώρα αυτό που μένει από τους δύο Δήμους του νομού είναι να αξιοποιήσουν τα χρήματα με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να παραδοθούν το συντομότερο οι αθλητικές εγκαταστάσεις στα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου