Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Όλοι οι άνθρωποι του προέδρου...! ο νεώτερος Πρόεδρος ΝΟΔΕ του Μητσοτάκη στην Ελλάδα...

Αναδημοσίευση: Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


               Ο νέος οργανωτικός χάρτης της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα

   «Θα οδηγήσουµε δυνατή και αυτοδύναµη τη Νέα ∆ηµοκρατία στην κυβέρνηση», αναφέρουν στα Παραπολιτικά αρκετοί πρόεδροι των ΝΟ∆Ε 

   Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στα υψηλά κλιµάκια της Πειραιώς µετά την επιτυχή ολοκλήρωση και χωρίς... παρατράγουδα των εσωκοµµατικών εκλογών της Νέας ∆ηµοκρατίας, µέσα από τις οποίες αναδείχθηκαν οι νέοι πρόεδροι και τα συµβούλια των νοµαρχιακών και δηµοτικών οργανώσεων του κόµµατος, που θα αναλάβουν µε τον συντονισµό της «γαλάζιας» κεντρικής διοίκησης, την προεκλογική προετοιµασία της κεντροδεξιάς παράταξης µέχρι τις κάλπες. 

   Στη διαδικασία συµµετείχαν περί τα 155.000 ενεργά µέλη της Ν.∆., που συνέβαλαν µε την ψήφο τους στη σηµαντική ανανέωση του στελεχιακού δυναµικού και των οργανώσεων του κόµµατος, δεδοµένου ότι το 53% των 9µελών συµβουλίων που εξελέγησαν αποτελείται από καινούργια πρόσωπα, ενώ το ποσοστό ανανέωσης των προέδρων ∆ΗΜΤΟ ανέρχεται στο 42% και των προέδρων ΝΟ∆Ε στο 37%. 

   Ενδεικτικό είναι ότι στη ΝΟ∆Ε Φωκίδας εξελέγη επικεφαλής ο οικονοµολόγος ∆ηµήτρης Τζήµας, που είναι 29 ετών και αποτελεί τον νεότερο πρόεδρο περιφερειακής οργάνωσης της Ν.∆. ανά την επικράτεια.

   Ο ίδιος, µιλώντας στα «Π», τόνισε ότι «η διαδικασία των εσωκοµµατικών ήταν η πρώτη νίκη στον αγώνα µας για την πολιτική αλλαγή που ενωµένη η παράταξή µας θα φέρει στη χώρα», και συνέχισε λέγοντας ότι «στις εκλογές αυτές οι Νεοδηµοκράτες της Φωκίδας µε ανέδειξαν µε την ψήφο τους πρόεδρο της Νοµαρχιακής ∆ιοικούσας Επιτροπής, τους ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξή τους και αισθάνοµαι το βάρος της ευθύνης προς τη γενιά µου, των 30άρηδων».

   «Πριν από οκτώ περίπου χρόνια, η χώρα µας εισήλθε σε µία ζοφερή περίοδο, στην οποία όλοι µας χρειάστηκε να κάνουµε θυσίες», πρόσθεσε και συµπλήρωσε: «Η κατάσταση που δηµιουργήθηκε στην κοινωνία οδήγησε τους πολίτες της χώρας να παραδώσουν την τύχη τους στην πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. όχι µόνο δεν οδήγησε τη χώρα στον παράδεισο που υποσχέθηκε, αλλά την “έριξε” στον γκρεµό, µε ολέθρια για όλους µας αποτελέσµατα.

   Καλώ τους συνοµηλίκους µου να µην αποστασιοποιούνται από τα κοινά, αλλά δυναµικά να συστρατευθούν στον αγώνα για την κατάκτηση της ζωής, όπως αυτή µας αξίζει. 
  Ας δώσουµε λοιπόν τις επόµενες µάχες όλοι µαζί. Μαζί για την Ελλάδα, µαζί για τη Νέα ∆ηµοκρατία, µαζί για µια αυτοδύναµη κυβέρνηση µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό». 

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου