Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ Όλα πολύ καλά προγραμματισμένα!...

 
ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ...

 Ποια η διαφορά μεταξύ τους;
  Και τα δύο παιδιά του Σόιμπλε. Μας φόρτωσαν τον ΕΝΦΙΑ ,ψαλίδισαν και οι δύο μισθούς και συντάξεις, μας γέμισαν λαθρομετανάστες, διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αγρότες και έφτασαν την ανεργία σε πρωτοφανή ποσοστά
Και από την άλλη : ΠΟΤΑΜΙ ακραίοι εντολοδόχοι, ΠΑΣΟΚ  ακραίως ένοχοι, ΑΝΕΛ ακραίως καμένοι, ΚΚΕ ακραίοι κομμουνιστές, Χ.Α. ακραίοι εθνικιστές, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ακραίοι της πλάκας. ΛΑ.Ε ακραίοι της δραχμής χωρίς πρόγραμμα, στήριξαν την κυβέρνηση μέχρι να υπογράφουν τα μέτρα και μετά αποφάσισαν να μας σώσουν.
Όλοι αυτοί σας κορόιδευαν και σας κοροϊδεύουν, σας έλεγαν ψέματα και σας ξαναλέν ψέματα, σας βρίζουν και εσείς κάποιον από αυτούς θα ψηφίσετε, εσείς κάποιον από αυτούς θα διαλέξετε για να κυβερνήσει την Ελλάδα! Γιατί αυτούς θέλει η διαπλοκή και οι ξένοι επικυρίαρχοι. Δεν θέλουν τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον Γ. Καρατζαφέρη , γι αυτό και η απόλυτη εξαφάνιση από παντού. Και μόνο αυτό λέει πολλά. Τα λέει όλα ,γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κανείς δεν το καταλαβαίνει τώρα;
Στις 20 Σεπτεμβρίου εκλογές. Στην συνέχεια περίοδος διαβουλεύσεων και πιθανόν κάποια συνεργασία ή σε λίγους μήνες πάλι εκλογές(!) και τελικά σε βάθος χρόνου κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ δηλαδή κυβέρνηση της «μεγάλης συνεργασίας» ή του «μεγάλου συνασπισμού» όπως στην Γερμανία, όπως θέλει ο Σόιμπλε.
Και τότε εσείς που θα τους ψηφίσετε θα πληρώσετε ! Θα πληρώσετε ακριβά ! Και δεν θα μπορείτε να πείτε και τίποτα γιατί με την δική σας ψήφο θα κυβερνούν. Αλλά μαζί μ εσάς θα πληρώσουν όλοι οι Έλληνες, θα πληρώσει η Ελλάδα.
Όλα πολύ καλά προγραμματισμένα !  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου