Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Κωστοπαναγιώτου από το Νοσοκομείο Άμφισσας: αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την επιλογή συνεργατών μου κατά την προηγούμενη θητεία μου...!!!



     Σε κλίμα αισιοδοξίας και αποδοχής πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συνάντηση του βουλευτή Φωκίδος Ηλία Κωστοπαναγιώτου με το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας, παρουσία συναφών φορέων...'

 

 Ο  βουλευτής μίλησε από καρδιάς όπως πάντα, αρχής γενομένης από την αυτοκριτική του!! την οποία έκανε δημόσια, με αναφορές σε παραλείψεις, κύρια δε στην επιλογή συνεργατών κατά την προηγούμενη θητεία του, καθώς και για τις συμπεριφορές τους,  για τις οποίες ανέλαβε πλήρως την ευθύνη... πράγμα σπάνιο για πολιτικό και δη Φωκέα... δεν έχει ξανασυμβεί και για τον λόγο αυτό είμαστε άμαθοι στον πολιτικό πολιτισμό! 

   Αυτό μας κάνει όλους να καμαρώνουμε περισσότερο τον βουλευτή μας, που μακρυά από αναίτιες επάρσεις και παθολογικές υστερίες, με μοναδικό ατού την ανθρωπιά και την σεμνότητά του κέρδισε τις καρδιές και την ψήφο των συμπατριωτών του στην μονοεδρική Φωκίδα!
 Απόδειξη πως όταν σέβεσαι κάποιον τον μαθαίνεις να σε σέβεται κι αυτός...


  
   Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό για την προώθηση της Διαδικασίας της Επιστημονικής Διασύνδεσης μεταξύ του Γ.Ν. Άμφισσας και του Αττικού Παν/κού Νοσοκομείου για εκπαιδευτικούς και κλινικοεργαστηριακούς σκοπούς.

Τον βουλευτή καλωσόρισε ως Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Άμφισσας  ο Ηλίας Παπαδρόσος ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:  "...αποτελεί αναγκαιότητα... να σκύψουμε πάνω από τον ανθρώπινο πόνο και να κρατήσουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών μας σε υψηλό επίπεδο. Αυτό τον σκοπό έχει και αυτή η συνεργασία με το Αττικό Νοσοκομείο...αντί να οδηγηθούμε στην υποβάθμιση λόγο των γνωστών προβλημάτων, αντίθετα κάνουμε ένα βήμα μπροστά μαζί με το Αττικό Νοσοκομείο σύσσωμοι για να προσφέρουμε στους πολίτες του νομού μας αλλά και σε κάθε περαστικό τις ιατρικές μας υπηρεσίες".

   Στην συνέχεια το λόγο πήρε  ο κ. Κωστοπαναγιώτου, ο οποίος διευκρίνισε ευθείς εξ αρχής ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του επαγγελματία πολιτικό, ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραβεί τις αρχές του και δεν θα υποβιβάσει ποτέ, όσο περνάει από το χέρι του, πράγματα τα οποία θεωρεί "ιερά, όπως το Νοσοκομείο μας, τους Δελφούς μας, τα βουνά μας και τα σχολεία μας...".

   Στην συνέχεια μίλησε για το πως ξεκίνησε η ιστορία της διασύνδεσης του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας με το Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και εξήγησε τα ωφελήματα αυτής της ενέργειας.

    Επίσης έκανε αναφορά σε μια σειρά θεμάτων όπως η αναβάθμιση σε ΙΕΚ της σχολής του Νοσοκομείου και στα πεπραγμένα της σύντομης πρώτης θητείας του ως βουλευτής. Υποσχέθηκε ότι θα λειτουργήσει ξανά το συντομότερο δυνατό η Παθολογική Κλινική. Προανήγγειλε ουσιαστικά το άνοιγμα της Μονάδας Αποκατάστασης και τέλος ανακοίνωσε ότι στην Λίμνη του Μόρνου επιτρέπονται πλέον δραστηριότητες όπως ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, κανό-καγιάκ, ψάρεμα και καλλιέργεια παραποτάμιου Σολωμού.


    Ακολουθεί το λινκ που μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συζήτηση του βουλευτή του 

κ. Η. Κωστοπαναγιώτου με τους γιατρούς του ΓΝΑ.


 Συνομιλία Κωστοπαναγιώτου με το προσωπικό του Γ.Ν. Αμφισσας

14 σχόλια:

  1. για να δούμε τους νυν συνεργάτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν λεπης το ομορφοπεδο διπλα του κολοκοτρονιιιιιιιιιι αντε αρκετα μαστα

      Διαγραφή
  2. με αριστερο προσημο22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 9:32 μ.μ.

    Τι καλά τι καλά που με αυτόν τον βουλευτή όλη η Φωκίδα έπιασε ΤΡΙΠΛΟ ΤΖΑΚ ΠΟΤ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ και δεν θα χρειαστούμε το νοσοκομείο. Θα μας πηγαίνουν με αεροδιακομιδή κατ ευθείαν στο Αττικό και στο Ωνάσειο. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟ κ. βουλευτή. Ακόμη τον ευχαριστούμε για την μετατροπή του Μόρνου σε τουριστικό θέρετρο (με κανό καγιάκ, ιστιοπλοΐα, κωπηλασία, με όλα τα υπόλοιπα θαλάσσια σπορ, μπανάνες κλπ). A ναι και για την μονάδα Σολωμού και για τη μονάδα Διονυσίου. Ναι ναι τον ευχαριστούμε και για τις αρκούδες Γκρίζλι που θα φέρει ώστε η περιοχή να γίνει σαν τον Καναδά. Σε αυτό το θέρετρο πλέον ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ μας θα ζούμε ευτυχισμένοι χωρίς τα βάσανα της πουτ….ς της ζωής. Δεν χρειάζονται κακές σκέψεις μόνο καλές όπως ΕΝΦΙΑ, ΕΦΟΡΙΑ, ΦΠΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ( και ξανά μανά ΜΕΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ και ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ), ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ (και ξανά μανά ατυχήματα), ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΠΕΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ
    Και στον ίδιο τον βουλευτή αλλά και στους συμπολίτες που τον ψήφισαν εύχομαι καλό βράδυ. Το ξύπνημά σας θα είναι άτσαλο αλλά τότε μπορείτε να αναφωνήσετε με βαθύ αναστεναγμό «βρε πως τα ΄φερε η πουτ… η ζωή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη ή πίκρα. Τί να κάνουμε.
      Ο Λαός της Ελλάδας και της Φωκίδας επέλεξε τους αγωνιστές και τους έντιμους, γιατί μπούχτησε με τη διαπλοκή και τη κλεπτοκρατία.
      Παρ΄όλα αυτά, κανείς δεν σας λέει το γνωστό, ότι δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε.
      Πρέπει όμως, μέσα απο την αυτοκριτική και την αυτοκάθαρση, να βρήτε το μέτρο, όχι το μέτρον άριστον, γιατί αυτό το έχετε απωλέσει προ πολλού. Τουλάχιστον, επιδείξτε λίγη συστολή και ηρεμήστε.
      Έχετε καιρό για δάκρυα. Μία τετραετία, ίσως και μία ακόμη. Το βράδυ για σας, μπορεί να είναι μεγάλο. Καληνύχτα.

      Διαγραφή
  3. Πραγματι ηταν πολυ καλος και ανθρωπινος ο βουλευτης και ηταν πολυ σημαντικες οι ανακοινωσεις που εκανε .Μακαρι να ευοδωθουν ολοι οι στοχοι που εβαλε και για το νοσοκομειο αλλα και για ολο το νομο. Οντως αναγνωρισε τις λαθος επιλογες ανθρωπων συνεργατων κατα την προηγουμενη θητεια του ελπιζω οι παρουσιες εξωνοσοκομειακων συμπολιτων μας χθες κατα την συναντηση με τους νοσοκομειακους να μην τον ¨¨παρασυρουν ¨¨ που δεν το πιστευω να συμβει , στην πληρωση της κενης θεσης διοικητου με καποιον απο αυτους , αν ειναι να συμβει κατι τετοιο ας παραμεινει ο Παπαδροσος γιατι και πιο αποτελεσματικος ειναι και πιο οικονομικος. Ακομη Κε βουλευτα απο οτι ειδατε η Αμφισσα ανελπιστα σας τιμησε με το παραπανω σ αυτη την εκλογη εκτιμωντας το ηθος σας και την αγαπη σας για τον τοπο , νομιζω πως και εσεις καλο ειναι να της ανταποδωσεται αυτη την αγαπη αξιοποιωντας ανθρωπους και απο εδω αλλα και επισκεπτομενος πιο συχνα την πολη γιατι Φωκιδα δεν ειναι μονο η Ιτεα . ( να με συμπαθας για την υποδειξη απο αγαπη γινεται ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το χάλι με την σύγκριση Άμφισσας-Ιτέας,ας σταματήσει, η Ιτέα πλέον δεν έχει Κέντρο Υγείας και ένα Νοσοκομείο που απέμεινε ανήκει σε όλο το νομό,έτσι κάνατε και με τον αείμνηστο Στάθη Αλεξανδρή, γιατί δεν πήγαινε στα καφενεία και το τεράστιο έργο του δεν το βλέπατε,αγκαλιάστε το Βουλευτή μας και μην ασχολείσθε με κατινισμούς........

      Διαγραφή
  4. Ωχ!! Μυρίστηκαν τα λαμόγια καρέκλες και εξουσία και πλαισιώνουν το βουλευτή. Καλές .... επιλογές κε Βουλευτά. Και καλές ... κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα τα σφιχτοδρολαπισματα και τα σφιχτοκουφαλισματα ας μην κατσουν στο σβερκο του βουλευτη και κυριως στο σβερκο του νοσοκομειου και του κοσμου οπου δη , Τα σφαλματα που αναγνωριστηκαν απο τον βουλευτη καλο ειναι να μην επαναληφθουν για το καλο ολων μας . Ολοι σ αυτο τον μικρο τοπο εχουμε μνημη ,γνωση και κριση και κυριως ξερουμε ο ενας τον αλλο απο παλιοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασφαλώς και δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα σφάλματα του παρελθόντος και ιδιαίτερα εκείνου του παρελθόντος που είχε μπατάρει το δένδρο του νοσοκομείου πολύ πρίν να το κτυπήσουν οι ριπές της τελευταίας πενταετίας.
    Όσοι έζησαν απο μέσα αυτά που συνέβαιναν χρόνια τώρα στο νοσοκομείο δεν θέλουν να τα ξαναζήσουν με τίποτα. Καταλαβαίνουν πολλοί τι σημαίνει αυτό και σε ποιούς απευθύνεται. Τώρα άν τους φταίνε κάποια πρόσωπα που συνόδευσαν τον Βουλευτή ή κάποιους άλλους που επισκέφθηκαν για άλλους λόγους το Νοσοκομείο, δεν πρέπει να συσχετίζονται με θέσεις και διοικήσεις γιατί κανείς απο αυτούς δεν έχει τέτοιες βλέψεις.
    Άν όμως, κάποιοι νοσοκομειακοί κύκλοι, μέσω αυτών των εξωνοσοκομειακών, θέλουν να περάσουν άλλα μηνύματα και να δώσουν τις προδιαγραφές της νέας διοίκησης, ώστε να είναι του χεριού τους για να αρχίσουμε τα ίδια απο την αρχή, ο γιατρός και βουλευτής τη δουλειά του τη ξέρει πολύ καλύτερα απο ότι νομίζουν τα διάφορα κυκλώματα που θέλουν να κάμουν τα ίδια. Άν αυτοί θέλουν να παίξουν τα γνωστά παιχνίδια τους οι υπόλοιποι δεν τους φταίνε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 600 ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΤΕΑΣ

      Διαγραφή

    2. patsikas o pastikas o tsikas kai o tsipras! xaxaxaxa ri............lia!










      Διαγραφή
  7. Ανώνυμοι, στα προηγούμενα σχόλια, επιχειρούν να εμφανίσουν τη παρουσία μου στην ανοικτή και για τα τοπικά ΜΜΕ συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Κωστοπαναγιώτου στο Νοσοκομείο Άμφισσας, με δήθεν επιδίωξή μου για ανάληψη θέσεων ή αξιωμάτων.
    Θέλω να διευκρινίσω και ρητά να δηλώσω, ότι οι αθλιότητες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκα ύστερα από ανακοίνωση του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου, ότι δύναται να την παρακολουθήσουν και τα μέσα ενημέρωσης. Επειδή διαθέτω ειδησεογραφική ιστοσελίδα, αλλά και πέραν αυτής, επειδή με παρεμβάσεις μου που δημοσιεύονται στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ασκώ εμπεριστατωμένη κριτική στα δημόσια πρόσωπα του τόπου μας και είμαι απέναντι στην εξουσία, χωρίς να είμαι αντιεξουσιαστής και κατακρίνω κάθε ζήτημα που δεν προωθεί τα συμφέροντα του τόπου και ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, οι θέσεις μου αυτές , έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ανάληψη οιουδήποτε αξιώματος. Συμμετείχα σε μαζικούς φορείς, ως εκλεγμένος και υπηρετούσα πάντοτε τις ίδιες αρχές και αξίες.
    Μετά από αυτά, γίνεται κατανοητό , ότι οι εντυπώσεις που θέλουν να δημιουργήσουν κάποιοι, πέφτουν στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο τι ασχολείσαι με τους θιγμένους απ την αλήθεια και τους εργολαβίσκους της πολιτικής;

      Διαγραφή
  8. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ κΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΕΚΑ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΛΕΞΕ
    Α. ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
    Β. ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    Γ. ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ
    Δ. ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    Ε. ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ
    ΣΤ. ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή