Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Μανδρέκα- Μανανάς- Λυμπέρης...το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Φωκίδα;...




   Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Φωκίδα να έχει κλείσει τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την Παρνασσίδα! 

 Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μετά την υποψηφιότητα της πρώην βουλευτού Φωκίδας Ασπασίας Μανδρέκα και αυτοδίκαια πρώτης στην λίστα, ο δεύτερος υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο και εκτός εκλόγιμης θέσης είναι ο πρώην (επ ολίγον) Δήμαρχος Δελφών και επί σειρά ετών Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Γραβιάς Θανάσης Μανανάς!

 Το τελευταίο διάστημα γίνονταν επισταμένες αναφορές στο πρόσωπο του πρώην υποΔιοικητή ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου και φυσικά συνοδεύτηκαν από πιέσεις αλλά όλες απέβησαν άκαρπες...

 Παράλληλα ακούγονταν και διοχετεύονταν από γνωστό περιβάλλον τα μύρια όσα για εμπλοκή του πρώην υπουργού Γιάννη Μπούγα,  ο οποίος μας είχε από καιρού βεβαιώσει πως δεν ήταν στις προθέσεις του η ενεργός πολιτική το συγκεκριμένο διάστημα για προφανείς λόγους...

 Έτσι επιστρατεύτηκε κάθε εν δυνάμει "καλή υποψηφιότητα"  όπως του πρώην Προέδρου ΟΠΑΠ Ευθυμίου Αλεξανδρή, μηδέ εξαιρουμένου και του Παναγιώτη Ταγκαλή, επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Δελφών και πολλών ακόμη. 

 Τελικά ήταν ο Θανάσης Μανανάς που "ενέδωσε" προκειμένου να έχει "δυναμική και ανανέωση το ψηφοδέλτιο της ΝΔ" στην μονοεδρική Φωκίδα. 

 Αυτός ο πανικός για δυνατό ψηφοδέλτιο, βέβαια, ερευνάται κατά πόσο είναι δικαιολογημένος αφού τα κουκιά είναι μετρημένα... κάτι θα ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι που δεν το γνωρίζουμε εμείς! 

 Σε ότι έχει να κάνει με την Δωρίδα τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν έντονα το όνομα του Λυμπέρη αλλά και αυτό το Τάσου Φλώρου. 

 Το σημαντικό πάντως είναι πως η εκλογή είναι με λίστα και σε εκλόγιμη θέση θα είναι μόνον η Ασπασία Μανδρέκα! 




30 σχόλια:

  1. ωιμε! ξεσάλωσαν οι ατραξιόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε για κλάματα, αυτός ο νομός ειναι αξιοθρηνητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Λυμπέρης, ό,τι καλύτερο και ενωτικό έχει η Δωρίδα!Αγαπητός από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον Λυμπέρη η Δωρίδα θα δώσει την πρωτιά στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη ΦΩΚΙΔΑ και θα κερδισουμε τη μονοεδρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ δεν ανήκω στη ΝΔ αν είναι ο Λυμπέρης υποψήφιος θα την ψηφίσω γιατί είναι αγαπητός απ' όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιάννη Λυμπέρη πες ναι στο κόμμα μας για να κερδίσουμε την μονοεδρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυμπέρη βόηθα το κόμμα. Βάλε πλάτη οι άλλοι είναι αδύνατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΧΑΛΙΩΡΗΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η Ασπασία δεν άφησε να μπει ο Λυμπέρης και είχε βάλει τον Χαλιορή και μετά κατηγορούσε το Χαλιορή και έλεγε ότι ήταν επιλογή του Παπαθανασίου. τώρα είναι καλός ο Λυμπέρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδελφέ, αν η Μανδρέκα έκανε κάτι τέτοιο στο Λυμπέρη κακό του κεφαλιού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χαλιορής είναι πιτσιρικάς και δεν είναι από τη Δωρίδα. Το Χαλιορής παραπέμπει σε νησιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυμπερης για να μπορέσει να βγει στην επιφάνεια η ΝΔ στη Φωκίδα μετα τον πάτο που έπιασε τον Ιανουάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασπασια ρε... Γιατί η Φωκίδα ειναι γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Λυμπέρη μη γράφεις συνέχεια για τον εαυτό σου, ειναι καραγκιοζιλίκια αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ο Λυμπέρης για να γίνει πρόεδρος του ΤΕΙ Λάρισας παρουσίασε μεταπτυχιακό από μούφα εκπαιδευτικό ίδρυμα που είχε δώσει μεταπτυχιακό σε 14 μέρες (!) ακόμα και σε σκύλο (!!!), αρκεί να πλήρωνε τα 400 δολάρια; Το κείμενο λέει επίσης ότι άφησε μια τρύπα 2,5 εκ. στην Σιβιτανίδειο αλλά το link που μας παραπέμπει δεν λειτουργεί. Είναι αλήθεια όλα αυτά άραγε;

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΥΜΠΕΡΗ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ?

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω, εγώ ρώτησα για τον σύνδεσμο που σβήστηκε από τον διαχειριστή. Αλλά δεν είναι επιχείρημα το σχόλιό σας αυτό. Εγώ ούτε καν τον ξέρω τον Λυμπέρη. Ποιος είναι και τον φοβούνται τόσο; Ο Μάμρα ο παντοτινός; Ρωτάμε για να μάθουμε. Δεν πρόκειται αλλά ας έχουμε μια ελπίδα.

      Διαγραφή
    4. Παιδιά σας παρακαλώ να ηρεμήσουμε λίγο. Είναι προεκλογική περίοδος και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων. Συνεπώς ας τηρηθεί η δεοντολογία και μετά την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα!

      Διαγραφή
  17. Πάλι ο Σύριζα θα την πάρει, είναι γελοία τα πρόσωπα! Μα δείτε και το ΠΟΤΑΜΙ με ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ....,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η συμμετοχή του κ.Μανανά σηματοδοτεί την εν' δυνάμει αλλαγή σκυτάλης στη μονοεδρική Φωκίδας. Ο Θανάσης έχει έντονα αυτοδιοικητικές ρίζες , αγαπητός σε όλη τη Φωκίδα και όταν ξαναγίνουν εκλογές θα εκλεγεί πρώτος στην προτίμηση του κόσμου. Εχει όλους τους αυτοδιοικητικούς με το μέρος του. Μανανά προχώρα , τώρα με λίστα ΑΥΡΙΟ με σταυρό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λυμπέρη σταμάτα πια!!! Το ψηφοδέλτιο είναι ασθενές έτσι κι αλλιώς. Παίζουν το παιχνίδι της Μανδρέκα. Η Άμφισσα δεν εκπροσωπείται και θα πέσει μαύρο δαγκωτό. Η ΝΔ τελείωσε από τη Φωκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ..ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος συντηρει τον Γλελεσταθισμό; μήπως η Ασπασούλα που φωτογραφίζεται και γυρνάει παντου μαζι με τον ανημπορο παππουλη

      Διαγραφή
  22. ΒΡΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΩΣΤΑΚΗ ΧΑΛΙΩΡΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΗ... ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή