Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή προς τις Επιστημονικές προσωπικότητες του Νοσοκομείου Άμφισσας κ.κ. Γεώργιο Καράμαλη και Χριστόφορο Παπαδόπουλο...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

 

  ΠΡΟΣ: 

 Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

 Κοιν.: 

1. Υπουργό Υγείας  

2.  Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο 

3.  Πανελλήνιο Σύλλογο Νοσοκομειακών γιατρών


 

ΘΕΜΑ:  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


 
Προς τις Επιστημονικές προσωπικότητες του Νοσοκομείου Άμφισσας κ.κ. Γεώργιο Καράμαλη και Χριστόφορο Παπαδόπουλο

 

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

 με την παρούσα επιστολή επιθυμώ τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, να εκφράσουμε από καρδιάς και δημοσίως τις πιο θερμές ευχαριστίες και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό σας. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου  διαπίστωσα την άψογη οργάνωση του Νοσοκομείου σας και έγινα αποδέκτης της ιδιαίτερα ανθρώπινης συμπεριφοράς και ευαισθησίας από Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, γεγονός για το οποίο σας είμαι ειλικρινά ευγνώμων.

  Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να αναφερθώ στον σπουδαίο Μαιευτήρα Γυναικολόγο Χειρούργο Ιατρό κ. Γεώργιο Καράμαλη, Διευθυντή της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής καθώς και στον εκλεκτό Ιατρό Διευθυντή Αναισθησιολόγο κ. Χριστόφορο Παπαδόπουλο οι οποίοι πραγματικά κοσμούν την μονάδα.

  Μια επέμβαση στάθηκε αφορμή να διαπιστώσω την ποιότητα αυτών των ΑΝΘΡΩΠΩΝ οι οποίοι ευτυχώς στελεχώνουν και προσφέρουν το ιερό λειτούργημά τους ακούραστα,  με αγάπη και ανθρωπιά μέσα στο Νοσοκομείο Άμφισσας.  

  Ευχαριστώ τον εξαίρετο χειρούργο Γυναικολόγο- Μαιευτήρα για τον άριστο επαγγελματισμό του, την υψηλή επιστημονική του επάρκεια και κυρίως το ανθρώπινο ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά του. Για την προσωπική προσπάθεια και προσοχή που επέδειξε για την κατάσταση της υγείας μου όσο και για τα επόμενα βήματά μου.

  Ευχαριστώ τον σπουδαίο Ιατρό Αναισθησιολόγο για την αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση, την υψηλή επιστημονική του επάρκεια και πλήρη ανταπόκριση στις δυσκολίες μου και κυρίως το ανθρώπινο ήθος και την ανιδιοτέλεια με την οποία προσέγγισε την περίπτωσή μου. Διαπίστωσα ότι η περίσσεια ανθρωπιάς που επιδεικνύουν ανιδιοτελώς οι δύο αυτές ιατρικές προσωπικότητες  υπερκεράζει τυχόν προβλήματα και ελλείψεις που παρουσιάζονται στην μονάδα στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης που διανύουμε.

  Κύριε Καράμαλη - Κύριε Παπαδόπουλε,

  η προσφορά σας, το ήθος, ο επαγγελματισμός, η ανιδιοτέλειά σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο, κυρίως δε την ακριβοθώρητη Πίστη στον Όρκο του Ιπποκράτη.

Αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τις προσπάθειες που καταβάλλετε, σας εύχομαι υγεία και δύναμη. Όσα «ευχαριστώ» είναι λίγα. Να είστε καλά που μας φροντίζετε, να έχετε δύναμη και να συνεχίζετε να προσφέρετε με τον ίδιο ζήλο, σε πείσμα των καιρών!

Να τονίσω ακόμη το ενδιαφέρον τους για όλους τους ασθενείς, πάντα με υπομονή, σεβασμό, απλότητα και ευγένεια!

Επίσης ευχαριστώ θερμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής και του Χειρουργικού Τομέα, για τη φροντίδα, αγάπη, διακριτικότητα, το χαμόγελο, την ευγένεια και το σεβασμό προς τον ασθενή και άνθρωπο.

Αν υπάρχουν τέτοιοι επιστήμονες τότε είμαι αισιόδοξη για την υγεία στην περιοχή μας και την Ελλάδα.

 Κύριε Διοικητά,

 Παρακαλώ εσάς και το Υπουργείο για την δημόσια αναγνώριση των δύο αυτών εξεχουσών επιστημονικών προσωπικοτήτων του ΕΣΥ.

 

Ειλικρινά ευγνώμων

Ι. Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου