Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Το ομόφωνο τιμητικό ΨΗΦΙΣΜΑ του Δήμου Δωρίδας στον Νίκο Γκελεστάθη... παράσταση αντιπροσωπείας και κατάθεση στεφάνων εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου...



ΨΗΦΙΣΜΑ 

  Ο Δήμαρχος Δωρίδας κος Γεώργιος Καπεντζώνης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του Νομού Φωκίδας και Υπουργού Νικολάου Γκελεστάθη.


 Ο Νίκος Γκελεστάθης υπήρξε μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα που δέσποζε με την δράση του επί πολλές δεκαετίες στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας και της χώρας, εκλέχτηκε βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία επί σειρά ετών και σε διαδοχικές βουλευτικές θητείες, εκπροσωπώντας τον Νομό Φωκίδας, ενώ τιμήθηκε και με το υπουργικό αξίωμα, καθώς διατέλεσε Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών και Υπουργός Δημοσίας Τάξης στην Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993.

   Πάντοτε διεκδικητικός και επίμονος, προώθησε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούσαν τον νομό μας και συνέβαλλε τα μέγιστα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Νομού Φωκίδας και των συμπατριωτών του.

   Η ιστορία θα τον κατατάξει ως πολιτική προσωπικότητα που άφησε το δικό του στίγμα και με την δράση του συνέβαλλε και επηρέασε τις πολιτικές εξελίξεις της μεταπολίτευσης.

   Ως ελάχιστο φόρο τιμής και με βαθύ σεβασμό στη μνήμη ενός ευπατρίδη που έφυγε, του Νίκου Γκελεστάθη, ο Δήμαρχος Δωρίδας και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και αποφασίζουν στην εξώδιο ακολουθία να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δωρίδας καθώς και την κατάθεση στεφάνων εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου...

1 σχόλιο:

  1. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή