Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο πλησίον του παλαιού καταυλισμού ROMA στην Άμφισσα... νέα περιστατικά με τον ΡΟΜΑ που τραυματίστηκε κατά τον τραγικό θάνατο της 13χρονης...

 
  Μετά από επιχείρηση των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας εντοπίστηκε αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί στην περιοχή Πολυδρόσου Παρνασσού πριν από 2 περίπου ημέρες. 

   Μετά από συλλογή πληροφοριών οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας ανακάλυψαν το όχημα κοντά στον παλαιό καταυλισμό ΡΟΜΑ στην περιοχή της ΒΙΠΕ Άμφισσας. 

  Στο μεταξύ και νέα περιστατικά διαδραματίστηκαν σήμερα στην Αστυνομική Δ/νση Φωκίδας, όταν ο ΡΟΜΑ που είχε τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι κατά το τραγικό περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο της 13χρονης Γιαννούλας, προκάλεσε επεισόδια στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Παιδικής Χαράς.
 
   Φέρεται να ενοχλούσε πολίτες οι οποίοι κάλεσαν τους Αστυνομικούς  με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στην Εισαγγελία.  Ορίστηκε δικάσιμος για την Δευτέρα και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

 Στην συνέχεια κατέφυγε στον χώρο του κτηρίου της Αστυνομικής Δ/νσης και απειλούσε να αυτοκτονήσει, μάλλον υπό την επήρρεια ουσιών όπως πιστεύουν οι Αστυνομικοί. 

   Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι είχε προκαλέσει πολλές αμυχές στο σώμα του και πίεζε το λαιμό του με το κοφτερό μέρος. 

  Με την εμπειρία τους οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον αφόπλισαν.

1 σχόλιο:

  1. Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι προέκυψε πρόβλημα στον blogger χωρίς να έχει διαπιστωθεί η αιτία, με αποτέλεσμα τα μηνύματα να μην ειδοποιούν καθόλου στο μέιλ και όσα έρχονται μέσω facebook να μην εμφανίζονται πουθενά! Επί πλέον οι αναρτήσεις τροποποιούν την ώρα εμφάνισης οπότε αφαιρείται ο σύνδεσμος στο facebook. Προφανώς το πρόβλημα κάπου οφείλεται και ελπίζουμε να εντοπιστεί από τους ειδικούς. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή