Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Πολιτικοί Συνταξιούχοι Φωκίδας: «Φτάνει πια» με τις κλοπές, τον φόβο και την ανασφάλεια στην "ανοχύρωτη" Άμφισσα... ούτε στο νεκροταφείο δεν μπορούμε να πάμε...!! Κύριοι αρμόδιοι αναλάβετε τις ευθύνες σας...!!


 Αποτέλεσμα εικόνας για αμφισσα κλοπες

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ 
 «Φτάνει πια» 

  Κατόπιν συχνών καταγγελιών μελών του συνδέσμου μας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε εντονότατα και να απαιτήσουμε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αντιμετωπισθεί επιτέλους το φαινόμενο της «κλεψιάς» που έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις στην πόλη μας.

   Φτάνει πια η περιοχή μας να έχει καταντήσει «ανοχύρωτη πόλη», οι κάτοικοι  να ζουν με το άγχος της καθημερινής απειλής είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε έξω. Δε μπορούν ούτε το νεκροταφείο να επισκεφτούν γιατί κινδυνεύουν να βρουν το αυτοκίνητό τους με σπασμένα τζάμια και λεηλατημένο.

Και όπως είναι γνωστό στις υπηρεσίες σας, πιο πολύ ευάλωτα είναι τα άτομα τρίτης ηλικίας και τα μοναχικά άτομα.


   Γιατί αφήνετε έτσι στην τύχη της η όλη κατάσταση, και  ευνομούμενη πολιτεία εν έτει 2018 αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες της;         


  Κύριοι αρμόδιοι, ο καθένας στην αρμοδιότητά του και στο μέγεθος που του αναλογεί πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

                                                                                   
ΤΟ ΔΣ





3 σχόλια:

  1. Και φυσικά όλοι γνωρίζουν την συμπαθή καστα που τα κανει.Κομενα τα επιδόματα και η υποκρισία.Ποιος τελικά κανει κουμάντο στην πόλη και την ευρύτερη περιοχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΆΝ ΈΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ) ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
    ΜΑ ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή