Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Σειρά επαφών αρχής γενομένης από τον Μητροπολίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη ξεκινά η νέα ΝΟΔΕ Φωκίδας... καταγράφουν τα προβλήματα - αναζητούν λύσεις - παρεμβαίνουν αρμοδίως...

 
   Μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων, ο νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ, κ. Δημήτριος Τζήμας και Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας, πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος την Τρίτη 12 Ιούνιου και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Ευάγγελο Κατσαγούνο, την Πέμπτη 14 Ιουνίου. 

   Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κκ Θεόκτιστο ενημερώθηκαν για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και συζήτησαν θέματα τοπικού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. 
 O κ. Τζήμας σημείωσε ότι ξεκίνησε τις θεσμικές του επισκέψεις από την Ιερά Μητρόπολη. 

  Με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συζήτησαν για τα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας και ενημερώθηκαν για το παραγόμενο έργο. 
  Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος του προγράμματος "Στήριξη για Τοπική Ανάπτυξη" μέσω του LEADER της ΑΝ.ΦΩ. Α.Ε., τονίζοντας το ότι πρέπει να αξιοποιηθούν στο ακέραιο όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά κονδύλια και η περιφέρεια μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς πρέπει να είναι αρωγοί στη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης του Νομού μας.

   Τέλος διαπιστώθηκαν από κοινού τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του Νομού μας, αλλά και οι τεράστιες προσπάθειες που κάνει ο κ. Κατσαγούνος και η Περιφέρεια για την επίλυσή τους. 

   Επίσης δεσμεύθηκαν για συνεργασία στο εξής. Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Φωκίδας θα συνεχίσουν τις συναντήσεις με τους φορείς ώστε να καταγράψουν, να προτείνουν και να συμβάλουν στις λύσεις κατά το δυνατόν. 


    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΖΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                                           ΚΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 σχόλια: