Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Πολίτες της Ιτέας: Ο Εισαγόμενος διορισμένος αντιδήμαρχος Δελφών δεν γίνεται αποδεκτός στην Ιτέα!!... Εγκαλούμε και καταδικάζουμε τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και την Πρόεδρο ΔΣ ως πολέμιους της πόλη μας... περιμένουμε την ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ της απόφασης για Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δελφών με έδρα την Ιτέα...!!


                      ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕ ΙΤΕΑΣ

    
  Ο κατήφορος του Δήμου Δελφών και της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας δεν έχει τέλος!
    Μετά την αποδόμηση του Δήμου Δελφών από την δημοτική αρχή σε θέματα διοίκησης, διαχείρισης και παραγωγής έργου, ήρθε και η θεσμική εκτροπή στο κύριο θεσμικό όργανο του Δήμου που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.
   Την Πέμπτη 31/5/2018 στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν εισηγμένο το θέμα 28ο - αίτημα πολιτών και ομόφωνων αποφάσεων δημοτικής κοινότητας Ιτέας - Κίρρας - Τριταίας περί συγκρότησης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δ. Δελφών, με εισήγηση της Αντιδημάρχου ΔΕ Ιτέας. 
  Ο Δήμαρχος μετά από ενάμισι χρόνο μεθοδεύσεων ενάντια στην νομοθεσία επέλεξε εσκεμμένα να απουσιάζει και να κατεβάσει διαφορετική εισήγηση από την εισήγηση της Δ.Ε. Ιτέας.
   Στο  σκοτεινό αυτό σκοπό, όρισε σε διατεταγμένη υπηρεσία τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. ΔΕΛΦΩΝ και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου καταστρατηγώντας την ημερησία διάταξη και χειραγωγώντας μέχρις εσχάτων το όργανο, αποπειράθηκαν να παρακάμψουν την εισήγηση της Δ. Ε. Ιτέας και να βάλουν αντί αυτής την εισήγηση του Δημάρχου!… πράγμα απαράδεχτο και μη σύννομο με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ. Συμβουλίου, προκαλώντας θεσμική εκτροπή.
   Με τις ενέργειές τους αυτές προκάλεσαν την δίκαιη οργή των Δημοτικών Συμβούλων, σύσσωμης της αντιπολίτευσης όλων των παρατάξεων και των πολιτών, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα ώστε να μπορέσει να μπει σε ψηφοφορία η εισήγηση της Δ.Ε. Ιτέας.
    Και δεν έφτανε μόνο αυτό, ο Δήμαρχος συνέχισε τον εξωθεσμικό του κατήφορο, το έλλειμμα Δημοκρατίας και αυταρχισμού… στις  04.00 τα ξημερώματα!! ο κατά δήλωσή του ασθενής Δήμαρχος, με ανακοίνωση του, απέπεμψε την Αντιδήμαρχο Δ. Ε. Ιτέας,  επειδή ήταν αντίθετη στην άποψη του Δημάρχου...!!!
  Εγκαλούμε και καταδικάζουμε
 τον  Δήμαρχο Δελφών,
 τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Δήμου Δελφών,
και την Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου,
  για τις ενέργειές τους αυτές και τους χαρακτηρίζουμε ως πολέμιους προς τα συμφέροντα της πόλη μας.
                                                                                       
  Η   ΙΤΕΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!


Ο  Εισαγόμενος διορισμένος αντιδήμαρχος δεν γίνεται αποδεκτός!
  Εγκαλούμε τον Δήμαρχο Δελφών να επανέλθει στην τάξη και να ασχοληθεί με τα πραγματικά και πολλά προβλήματα της πόλης μας – έργα υποδομής, όπως είναι η ύδρευση σε ποιότητα και ποσότητα νερού, ο Βιολογικός καθαρισμός, οι συχνές βλάβες, το ταχυδιϋλιστήριο, η αποχέτευση Ιτέας - Κίρρας, η διάθεση ελαιοκομικών αποβλήτων, η αποκομιδή απορριμμάτων, η υποστελέχωση των υπηρεσιών  της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας από προσωπικό, έργα που έχουν σταματήσει, ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια, ηλεκτροφωτισμός της πόλης, έργα ανάπτυξης όπως το γενικό χωροταξικό και οι χρήσεις γης, το τουριστικό προϊόν, η αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, η προώθηση της κρουαζιέρας, έργα που τα άφησε ο Δήμαρχος στην τύχη τους, ενώ τα υποσχέθηκε… όπως το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Δελφών με έδρα την Ιτέα.
     Αναμένουμε ενημέρωση σχετικά από τον Δήμαρχο, όπως προβλέπεται από το Νόμο και τον ΚΔΚ, την άμεση υλοποίηση της ληφθείσας απόφασης περί ιδρύσεως ενιαίου Λιμενικού Ταμείου του Δ. Δελφών με έδρα την Ιτέα και ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ  ΑΠΟ     Κ   Α  Ν  Ε  Ν  Α  Ν     ΤΗΝ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!
                             
                                        ΟΙ  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ

αναδημοσίευση 
από amfissanewz

3 σχόλια:

  1. Ενώ πριν απομπευση την πρ.Αντιδήμαρχο είχαν δρομολογηθεί.Ρε πάτε καλά;;;
    "Πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολίτες της ΔΕ Ιτέας συγχαρητήρια.
    Όμως, Ιτιώτες ΞΥΠΝΗΣΤΕ !
    Όσο ψηφίζεται αιρετούς από την Άμφισσα και τα χωριά της (δεν εννοώ τους απλούς δημότες αλλά αυτούς που έχουν θητεύσει ως αιρετοί και πιθανόν να κατοικούν και στη παραλία) τόσα και άλλα τόσα.
    Οι άνθρωποι είναι μόνο για ζημιές.
    Υποψήφιο Δήμαρχο από Ιτιά που να μην έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά μήπως κοντά σε σας σωθεί ολόκληρος ο Δήμος Δελφών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή