Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Στην Δικαιοσύνη οδηγείται η υπόθεση του βαρύ τραυματισμού γυναίκας ΡΟΜΑ στην Άμφισσα από αδέσποτα ζώα ευθύνης του Δήμου Δελφών…


   Μετά τις επώνυμες δραματικές καταγγελίες από οικογένειες ΡΟΜΑ (3 θύματα) αλλά και κατοίκους της Άμφισσας για κατά συρροή επιθέσεις από αδέσποτα ζώα ευθύνης του Δήμου Δελφών, η υπόθεση οδηγείται στην Δικαιοσύνη. 

    Το θέμα αφορά περιστατικά που συνέβησαν πριν λίγο καιρό στην Άμφισσα με αποτέλεσμα βαρύ τραυματισμό γυναίκας ΡΟΜΑ και διακομιδή της στην Πάτρα… 

   Οι καταγγελίες αυτές αφορούσαν «την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, όταν κατά τις απογευματινές ώρες αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε 4 άτομα (διαφορετικά συμβάντα) τα οποία διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας σοβαρά τραυματισμένα. 
  Στα τρία εξ αυτών παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και επέστρεψαν για ανάρρωση στις οικίες τους.
   Το τέταρτο άτομο δεν ήταν τόσο «τυχερό», μιας και η κλινική του κατάσταση ήταν τόσο βαριά, όπου κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Πατρών. Σε επικοινωνία με το Γ.Ν. Άμφισσας επιβεβαιώθηκαν όλα τα παραπάνω». Το θέμα αναφέρθηκε και στην δημόσια τηλεόραση από την υπεύθυνη Αντιδήμαρχο Δελφών.

  Τώρα, μετά από αυτά και αφού εξετάζεται πόσο πλήρης είναι η ανάρρωσή της, η 50χρονη γυναίκα προσέφυγε στην Δικαιοσύνη. 
 Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης εντός των ημερών....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου