Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Θερμή συμπόρευση Μπακογιάννη - ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Δελφών για τα έργα στην Φωκίδα...


  

 Σε πλήρη ευθυγράμμιση κινούνται το δραστήριο κομματικό όργανο της ΝΔ στην Φωκίδα και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης...

 Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την ανησυχία των πολιτών σχετικά με την πορεία των έργων και την ολοκλήρωση αναπτυξιακών δομών, Περιφέρεια - ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών είχαν θερμή συνάντηση σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας, στην Λαμία, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις μιας ακόμη πιο επικοινωνιακής και αποτελεσματικής προσέγγισης του Κώστα Μπακογιάννη με την Φωκίδα!


    Η ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών:

   Κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ.Κων/νο Μπακογιάννη. 
  
 Μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κων/νου Μπακογιάννη κλιμάκιο στελεχών της ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών τον επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Λαμία για ανταλλαγή απόψεων αναφορικά στα τοπικά θέματα.

  Η συνάντηση επικεντρώθηκε και στην πρόσφατη ανακοίνωση-όχληση της ΔΗΜ.ΤΟ.  Δελφών Ν.Δ. για τη συνέχιση του δρόμου Μαλανδρίνου –Λιδορικίου. 

  Η ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών κατά δήλωση της Γραμματέως 
κ. Γεωργίας Καπαρέλη-Καπούρου οφείλει να είναι αντικειμενική στην κρίση της προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά με τα στελέχη που ασπάζονται την ίδια πολιτική ιδεολογία, προς χάριν της «συμφωνίας αλήθειας με τους πολίτες» που ακολουθεί πιστά ο αρχηγός μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

   Δεν επιθυμούμε να είμαστε αρεστοί αλλά χρήσιμοι προς όφελος της βάσης που λογοδοτούμε καθημερινά, τονίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε αρνητική κριτική για το έργο ειδικά του Περιφερειάρχη κ. Κων/νου Μπακογιάννη που κυριολεκτικά οργώνει την ευρύτερη περιοχή ευθύνης του. 

  Επιθυμούμε απλά να ολοκληρωθεί. Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική , ευχάριστη και ανανεώθηκε η επαφή με την επίσκεψη του επικεφαλής της Περιφέρειας στο Νομό Φωκίδας , όπου θα υπάρχει και λεπτομερής και εκτενής ενημέρωση. 

  Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δήλωσε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της ΔΗΜ.ΤΟ.  Δελφών Νέας Δημοκρατίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ανάδειξης των σοβαρών θεμάτων που την απασχολεί. 
 Τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ.  Δελφών του εξέφρασαν επίσης την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών του κόμματος στη Φωκίδα που επί δύο εκλογικές αναμετρήσεις είδαν τη βουλευτική έδρα να χάνεται και πρέπει να υπάρξει πολύ δυνατή στελέχωση της παράταξης στο ψηφοδελτίο του Νομού και να επικρατήσει τελικά ο ΑΡΙΣΤΟΣ στη Φωκίδα 

Γραφείο Τύπου 
ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών 


 Στο ίδιο κλίμα ήταν η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Στερεάς:  
 
   Στον απολογισμό των νέων έργων και μελετών που μέσα στο 2016 συμβασιοποιήθηκαν και τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη και σε αυτά που εντάχθηκαν προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και στο ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, για τη Φωκίδα, προχώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης αναφέρθηκε σε συνολικά 33 έργα προϋπολογισμού 11,4 εκατ. ευρώ.
 Συγκεκριμένα, μίλησε για:

-       8 νέα έργα/μελέτες που εντάχθηκαν στο ΠΔΕ 2016 με προϋπολογισμό 5,2 εκατ. ευρώ

-       24 έργα/μελέτες που συμβασιοποιήθηκαν, με προϋπολογισμό 3,8 εκατ. ευρώ

-       Ένα έργο που εντάχθηκε στο νέο ΠΕΠ 2014-2020, με προϋπολογισμό 2,4 εκατ. ευρώ


Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Στην Φωκίδα καταβάλλουμε μία συνεχή προσπάθεια να αλλάξουμε την καθημερινότητα, αλλά και τις υποδομές. Μέχρι σήμερα, η δουλειά που κάνουμε, αποδίδει και αυτό φαίνεται από τα ποσά που εξασφαλίζουμε για έργα. Το 2016 έκλεισε θετικά, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας».
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου