Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

«Μικτή Χορωδία Ορφέας Ιτέας»: Ευχαριστούμε...!!

 
  Μια μοναδική εκπληκτική συναυλία της ιστορικής για την Φωκίδα, «Μικτής Χορωδίας Ιτέας - Ορφέας» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη και την μοναδική παρουσίαση του «εθνικού» Αλέξη Κωστάλα έζησαν όσοι παραβρέθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου Ιτέας… 



Παρουσία της Αντιδημάρχου Ιτέας ακούστηκαν ... Άγια Νύχτα, Franz Gruber, οι ουρανοί διηγούνται δόξαν Θεού, Βυζαντινό, Freedom, Θ. Πολυκράτη, Certainly Lord, Spiritual, Κάλαντα Προποντίδας, χορωδιακή επεξεργασία Μιχάλη Αδάµη, Va pensiero από «Nabucco» του Giuseppe Verdi… ήταν μερικά μόνον από τα έργα που παρουσίασαν. 
 
    Η πολυβραβευμένη χορωδία της Ιτέας έχει καταγράψει χρόνια διεθνούς πορείας, με εκατοντάδες συναυλίες στο ενεργητικό της, με κάθε της εμφάνιση να αποσπά διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους του Πνεύματος και της Τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

  Ο «Ορφέας» έχει χαράξει σπουδαία πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα. 
 Έχει βραβευτεί, έχει συνεργαστεί με επαγγελματικές χορωδίες, έχει δώσει συναυλίες με συμφωνικές ορχήστρες εντός και εκτός της χώρας μας. 

  Έχει δοξαστεί και έχει δοξάσει την χώρα και ιδιαίτερα την Ιτέα και την Φωκίδα παντού. 
 Έχει επίσης αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα που είχαμε δημοσιοποιήσει πλείστες όσες φορές στην δημόσια τηλεόραση με τον εξαιρετικό «μαέστρο» της… όπως και με την Πρόεδρό της την αστείρευτη Γιώτα Πιλάλα!

   Ήταν τουλάχιστον φόρος τιμής αυτή η συναυλία και μαζί με την ευχή της «ολικής επαναφοράς» δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο παρά μόνον: Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου