Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσία δύο Αντιδημάρχων η μεγάλη χοροεσπερίδα του επανενεργού ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ...

  Τον Χριστουγενιάτικο χορό του πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το αθλητικό Σωματείο  ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ... ο χορός έγινε στην ταβέρνα "Κωτσούλας" στην Πολύδροσο, με τους Γιώργο Δημητρίου, Μαρία Λευκιμμιάτη, Σπύρο Μειδάνη(μπουζούκι-φωνή) και Λουκά Λιάκο (πλήκτρα).
 Ύστερα από δύο χρόνια και πλέον αδράνειας η ομάδα επανενεργοποιήθηκε από τον περασμένο Αύγουστο και πέτυχε σημαντική συμμετοχή στο τοπικό Φωκικό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα, στην 1η Κατηγορία!

  Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του δήμου Παρνασσού  παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ.,  ενώ μεγάλη ήταν η προσέλευση παραγόντων και φιλάθλων καθώς και πλήθος κόσμου που αποθέωσαν την Αντιδήμαρχο Καλλιέων και ψυχή της ομάδας, Μαίρη Ανδρεοπούλου!
   To Δ.Σ. του συλλόγου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και κάθε προσωπική και συλλογική   επιτυχία τόσο στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή της ομάδας Στάθη Καλλιμάνη που τον ευχαρίστησαν γι άλλη μια φορά για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από 10 χρόνια αλλά και στην Αντιδήμαρχο Ιτέας Λιάνα Πιλάλα - Τσακίρη που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου