Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Γιαννοσπύρος - Λατσούδης: ευχαριστήριο για την επιτυχία στις εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος...

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (Π.Δ.Σ.Ο.) 

                                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                                                 
        (Άμφισσα ,12 Δεκεμβρίου 2016)    Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συναδέλφους-σες οικονομολόγους που συμμετείχαν και προσήλθαν στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους μας στα όργανα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος(Ο.Ε.Ε.).

   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους-ες όσους-ες στήριξαν και ψήφισαν την  Παράταξή μας και την ανέδειξαν Πρώτη δύναμη στη Κεντρική Στερεά Ελλάδα.

   Στη κάλπη της Φωκίδας  υπερδιπλασιάσαμε  τη δύναμη μας (σε αριθμούς και ποσοστά) από τις προηγούμενες εκλογές, ήρθαμε πρώτοι στην εκπροσώπηση για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων (13-13 μαζί με τη ΔHΚIΟ) και δεύτεροι για την εκπροσώπηση στην Περιφερειακή Εκπροσώπηση (16 ΔHΚIΟ - 13 ΠΔΣΟ).


   Συγχαίρουμε τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν  και  τους επισημαίνουμε τη δέσμευση και την ευθύνη τους, για ουσιαστική εκπροσώπηση και αναβάθμιση- αποκέντρωση των δραστηριοτήτων  του Ο.Ε.Ε.


   Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (και τα «στελέχη» της) για το ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» που έδειξαν  (και) για αυτές τις εκλογές!!
Στη συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο για τη χώρα  μας και το λαό της πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους μας ότι δεν χρειάζονται (ούτε «ευδοκιμούν») πανηγυρισμοί - εκλογοκαπηλείες - κηδεμονίες!!

   Επισημαίνουμε ότι τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας είναι τεράστια και δυσεπίλυτα και αναζητούν προτάσεις και λύσεις (και) από το σημαντικό επιστημονικό μας φορέα (Ο.Ε.Ε.).

  Η χώρα χρειάζεται μια ολοκληρωμένη στρατηγική που θα δίνει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν κάθε Έλληνα πολίτη, καθορίζοντας το παρόν του και τις προσδοκίες του για το μέλλον.
 «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ» - «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»
Ο νέος χρόνος με «ΥΓΕΙΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Οι Υποψήφιοι της Π.Δ.Σ.Ο. για τη Φωκίδα

Γιαννοσπύρος  Σάββας
Λατσούδης  Αθανάσιος

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα για τη κάλπη της Φωκίδας, που ψήφισαν(41)από(58)εγγεγραμμένους/έγκυρα(40)Λευκό(1), έχουν ως εξής:


ΠΔΣΟ
ΔHΚIΟ
ΣΥΝΑΡΟΕ
ΠΔΣΟ
ΛΟΙΠΟΙ
Περιφ/κή
Διοίκηση Επ/ριου
(ΠΔΕ)
13ψ. 32,50%

13 Γιαννοσπύρος
12 Λατσούδης
16ψ  40,00%

14 Κατσίμπρας
09ψ 22,50%

9 Κοίβαρης
6 Λιάκος
02ψ  5,00%

2 Κουκούλη
2 Καραχάλιου
---
Συνέλευση
των Αντ/πων
(ΣτΑ)
13  32,50%

13 Γιαννοσπύρος
13  32,50%

7 Κατσίμπρας
07  17,50%

6 Κοίβαρης
03  7,50%

1 Κουκούλη
04Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου