Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Δελφών για την πρωτιά των Μηχανικών στην Φωκίδα...


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Δελφών

Νέα Δημοκρατία
 Δημ.Το Δελφών
 33100 Άμφισσα 
 Θέμα: Πρωτιά των Μηχανικών στη Φωκίδα με το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ 

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια εκ μέρους της Ν.Δ / ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών σε όλα τα στελέχη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών για την νίκη τους και την επικράτησή τους στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων), που διεξήχθησαν σε ήρεμο κλίμα στις 20 Νοεμβρίου.

  Η επικράτηση των καταξιωμένων μηχανικών μας είναι εμφανής και στη Φωκίδα. Η νίκη της ΔΚΜ αποτελεί νίκη απέναντι στο λαϊκισμό και συνιστά επιβράβευση των ικανών και των άξιων ανθρώπων σε πνεύμα συναίνεσης που συμπαρατάσσονται με τη Νέα Δημοκρατία και το μέτωπο της προόδου, της υπευθυνότητας και της ευημερίας. Τα μέλη του τοπικού ψηφοδελτίου:
 • Αραβαντινού-Τζε Μαρία-Παγωνίτσα, 
• Κακκανάς Κων/νος, 
 • Κόκκινος Ασημάκης , 
 • Παναγιωτόπουλος Αθανάσιος,
 • Τζαμτζή Αγγελική 
 απέσπασαν την συντριπτική προτίμηση των συναδέλφων τους και στο Τμήμα Ανατολικής Στερεάς η παράταξη της Δ.Κ.Μ έλαβε για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος έλαβε 570 ψήφους και ποσοστό 58,64%, θυμίζοντας ότι το ποσοστό της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης το 2013 ήταν 37,87 %. 
 Για το πειθαρχικό Συμβούλιο ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Ταγκαλής εξελέγη πρώτος με 169 ψήφους επί του συνόλου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και η παράταξη της Δ.Κ.Μ έλαβε 514 ψήφους με ποσοστό 57,88 % . Αποδεικνύεται λοιπόν ότι το επιστημονικό δυναμικό της χώρας θα συνδράμει ενεργά στο να ξεπεραστούν τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη «φυγή προς τα εμπρός» και την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. 

 Γραφείο Τύπου
 ΔΗΜ.ΤΟ Δελφών

1 σχόλιο:

  1. Τι κάνει η ελπίδα, για εργάκια στο μέλλον! Οι μηχανικοί που πλήττονται σκληρά από την κατάσταση που δημιούργησαν τα πολιτικά ψέματα του Σαμαρά και η πολιτική που ακολούθησε ως Πρωθυπουργός, στηρίζουν την ελπίδα τους στο συνεχιστή Κυριάκο!Άβυσσος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή