Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Συλλήψεις για αιματηρό επεισόδιο στην Άμφισσα...


  
 Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε όταν τα τρία άτομα που δέχθηκα την επίθεση μετέβησαν σε σπίτι στην Άμφισσα όπου τους ανέμεναν οι οκτώ δράστες προκειμένου να διευθετήσουν προσωπικές τους διαφορές.
Ωστόσο, την ώρα που έμπαιναν στην οικία δέχτηκαν αιφνιδιαστικά επίθεση από τους οκτώ δράστες, εκ των οποίων ο ένας (24χρονος) τους τραυμάτισε με μαχαίρι και κάποιοι από τους άλλους με ξύλινα καδρόνια και σιδερένιους πασσάλους.
Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου στους δύο υπηκόους Πακιστάν παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο 23χρονος Αφγανός παραμένει νοσηλευόμενος.
Άμεσα στο σημείο της συμπλοκής έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μετά από ευρείες αναζητήσεις, εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας και στην Ιτέα Φωκίδας οι οκτώ δράστες και συνελήφθησαν.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 24χρονος συλληφθείς, καθώς και τέσσερα καδρόνια και ένας σιδερένιος πάσσαλος με τα οποία οι δράστες τραυμάτισαν τους παθόντες.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, συμπλοκή και παράβαση Νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 24χρονος δράστης κατηγορείται επιπλέον και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.
Επίσης στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι επτά από τους συλληφθέντες, καθώς και ο 23χρονος Αφγανός που νοσηλεύεται φρουρούμενος, είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην χώρα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου