Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ασπασία Μανδρέκα: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!


                                                   


 

Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο επισκέφθηκε την Τετάρτη, 22 Μαίου 2013,  στο γραφείο του η Βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα.
Η Βουλευτής μετέφερε στον κ. Αρχηγό τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας, ανέλυσε τα προβλήματα που υπάρχουν στην αστυνόμευση και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και τα προβλήματα του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτή.
Εξήρε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στο Νομό της και την αυταπάρνηση που επιδεικνύει το Αστυνομικό Προσωπικό παρά τη δύσκολη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα και επηρεάζει άμεσα τους Αστυνομικούς. Συζήτησε το θέμα των μεγάλων μειώσεων που έχουν υποστεί στο μισθολόγιο τους αλλά και της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στη στελέχωση των υπηρεσιών της Αστυνομίας. Επίσης τόνισε το ζήτημα της έλλειψης των μέσων που διαθέτει η Υπηρεσία για την εκπλήρωση με επάρκεια της αποστολής της.
Η Πολιτεία, τόνισε η Βουλευτής, οφείλει να διασφαλίζει τις συνθήκες, για να μπορούν οι Αστυνομικοί να εκτελούν την υπηρεσία τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και να μην εκτίθενται στον κίνδυνο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τους.
Η Βουλευτής τέλος, ζήτησε από τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. την ενίσχυση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας με ανθρώπινο δυναμικό, με μηχανοκίνητο εξοπλισμό και με την απαραίτητη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, προκειμένου να επιτευχθεί η βελτίωση της αστυνόμευσης και η αποτελεσματικότερη  αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο Νομό Φωκίδας αλλά και για να ενισχυθεί το αίσθημα της ασφάλειας των πολιτών.
Ο κ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί αντικείμενο ειδικού ενδιαφέροντος για το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αξιολόγησης των σχετικών στοιχείων και δεδομένων, προκειμένου να εκτιμηθεί το ζήτημα στο σύνολό του και να επιλεγούν λύσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες  τοπικές αστυνομικές ανάγκες.
Διαβεβαίωσε, δε, πως, σε ό,τι αφορά στα ειδικότερα ζητήματα που τέθηκαν από τη Βουλευτή, ότι θα είναι αρωγός και ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνάρτηση με τον εκτελούμενο κατ’ έτος προϋπολογισμό εξόδων, που λόγω της οικονομικής συγκυρίας είναι περιορισμένος, τόσο για την προμήθεια σύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού και μεταφορικών μέσων όσο και για την ικανοποίηση των αιτημάτων ενίσχυσης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας και αφού συνεκτιμηθούν οι υπηρεσιακές προτεραιότητες και ανάγκες. 
           



4 σχόλια:

  1. Το ωραίο ειναι ότι όπου παει η Ασπασία βγάζει κι από μια φωτογραφία με χειραψία ώστε να πείσει τους ιθαγενείς ότι κάτι κάνει . Μετά μοιράζει δελτία τύπου που γράφει ο μπαμπάς. Και μετά πάει στη βουλή να γυμναστεί έχοντας κάνει τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην χάνει την φόρμα της!!!! Κρίμα για την Φωκίδας!

      Διαγραφή
    2. Το να κανει γυμναστηριο φιλε μου καποιος ειδικα αν ειναι νεος και ωραιος ειναι καλο και επιθυμητο και μπραβο του.Το προβλημα ειναι αν δεν τη δεχτηκε ο Δενδιας και την εστειλε στον αρχηγο .Ή αν η φωτογραφια ειναι για ξεκαρφωμα και ο πραγματικος λογος της επισκεψης ηταν η επισκεψη στον κ.Σφακιανακη του ηλεκτρονικου εγκληματος για ληψη στοιχειων των χρηστων που ασκουν κριτικη απο τα blog οπως εδω ας πουμε και μετεπειτα αξιοποιηση τους .Με τι σκοπο αραγε;Γιατι καλες οι επισκεψεις αλλα Γιαννα Αγγελοπουλου που οπου πηγαινε επαιρνε και φωτογραφο μαζι αλλα του ειπε του αρχηγου οτι για το γραφειο ρατσιστικης βιας στην Α;μφισσα βρηκε 3 αστυνομικους και νυχτερινη βαρδια αλλα για να στειλει στη Δεσφινα ή στο Γαλαξειδι δεν βρισκεται κανειςαστυνομικος;;Ποσα ξοδεψε το υπουργειο για την ενεργοποιηση των καμερων και ποσο κοστιζει η συντηρηση τους;Για εκει βρεθηκαν λεφτα και για νυχτερινα και υπερωριες λειπουνε;;Για λαστιχα και βενζινες δεν εχουνε και για να παει ο Δενδιας να χεραιτησει προσωπικως τους μπαγκλαντεσιανους στη Μανωλαδα σηκωσαν ελικοπτερο!Αυτα γιατι δεν τιθενται με επερωτηση στη βουλη αλλα συζητουνται στα ιδιαιτερα γραφεια;Ξυπνηστε Ελληνες!!! Να τελειωνει το δουλεμα....

      Διαγραφή
  2. Το πιασες!Να σε βοηθησω λιγο..Μπορει να εσβησε και καμια κληση συγγενους ...Να ζητησε καμια αποσπαση λεω, μπορει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή