Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Επεισόδια απόψε στο γήπεδο του Αστέρα...

  Επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα σήμερα το απόγευμα μετά τον σημαντικό αγώνα της ομάδας με την Πρέβεζα.



 Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι ισοπαλίας μέχρι την τελευταία στιγμή, στην έκβαση του αγώνα η αντίπαλη ομάδα έβαλε το  2-1

  Παράλληλα κάποιος παίκτης της Πρέβεζας προκάλεσε την εξέδρα και υπό την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, κατά την έξοδο,  10 με 15 άτομα ενεπλάκησαν και εν ολίγοις, έπεσε το ξύλο της αρκούδας...

 Τέλος πάντων, καλά θα είναι να σκεπτώμαστε και το μετά... αλλά παρ' όλα αυτά ο αγώνας για την ομάδα δεν έχει τελειώσει! 



7 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;;;
    "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!!
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΕΒΕΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζάμπα μάγκες και αυτοί και αλλά και η Δοιήκηση που τους νταντεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΎ ΈΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ..., ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ SPORTS ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ NEWS ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΠΕΝΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.ΥΠΗΡΞΑΝ ΛΙΓΕΣ ΡΙΨΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ Η Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Η¨ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.ΒΛΑΣΗΣ Θ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΣ.ΑΝΤ/ΔΟΣ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μπουκάλια ήταν Amstel ή Φιξ? Πέταγε και η Βουλευτής και ο Δήμαρχος? Δεν πάμε καλά!Τί ακούμε...δικαίως πέταγαν μπουκάλια??Δεν ντρεπόμαστε και είσαι και μπάτσος!!! Άρα δικαίως πετάνε και άλλοι μπουκάλια αλλού σε πολιτικούς, μπάτσους και κάθε καθεστωτικό κατακάθι που αδίκως συμπεριφέρεται και πράττει? Πόση βλακεία - υποκρισία και ανηθικότητα και μάλιστα από εκλεγμένους? Έστω κρατήστε τα προσχήματα αυτά που ξέρετε καλά να κάνετε...τύπου κατά της βιας και τέτοια!!!

      Διαγραφή
    2. Ίσως και δικαίως δηλαδή να πάω και να ξεριζώσω καμία εξάτμιση παράνομη σε μηχανάκια-φτιαγμένα.

      Ίσως και δικαίως δηλαδή να πετάξω κάνα γιαούρτι στον Δήμαρχο και στους αντιδημάρχους για το ότι το δημοτικό διαμέρισμα Ιτέας δεν είχε καθόλου χρέος και τώρα το μετράμε σε εκατομμύρια ευρώ.

      Διαγραφή