Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Υποβαθμίζεται με άδικο τρόπο το Νοσοκομείο Άμφισσας!!!....Που είναι οι τοπικοί ταγοί;;;;....


  Στην Λάρισα  μετέβησαν σήμερα εκπρόσωποι του Νοσοκομείου Άμφισσας με την Διοίκηση προκειμένου να παραστούν και να  διεκδικήσουν αλλαγή της απόφασης του υπουργείου για υποβάθμιση του Νοσοκομείου...   
                       
Υποβαθμίζεται με τον χειρότερο τρόπο το Νοσοκομείο Άμφισσας την ώρα που κάποιοι πυροβολούν  το κέντρο υγείας Ιτέας! 
  Διασυνδεόμενο και με 80 μόλις κλίνες, που κατατάσσουν τον αριθμό του επιστημονικού προσωπικού στο ναδίρ, λαβωμένο και προδομένο παρά τους αγώνες που είχαν δοθεί, το Νοσοκομείο Άμφισσας κλίνει τον αυχένα στις ψεύτικες υποσχεσιολογίες και στις ανίερες επιταγές της τρόϊκα....
Αυτό προσπάθησαν να το κάνουν και σε άλλες περιοχές αλλά εκεί στάθηκε εμπόδιο το σθένος και οι αντιδράσεις των κατοίκων! 
  Εδώ, στην μοιρολατρική Φωκίδα, όπου η κεντρική μονάδα Υγείας υποβαθμίζεται μόνη αυτή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο νεοραγιαδισμός δεν πρόκειται να μας βοηθήσει περισσότερο απ' ό,τι βοήθησε τους παλαιοκομματικούς ένθεν κακείθεν υπηρέτες όσων αναλώνονταν τόσο καιρό κατά των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Ιτέας.  
   Είναι καιρός να ενωθούμε κάτω από το κοινό συμφέρον και να κάνουμε, όχι ό,τι την προηγούμενη φορά που είμασταν ελάχιστοι, αλλά αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε για τους εαυτούς μας. 
Περιμένουμε όμως, στα πλαίσια του αυτοπροσδιορισμού,  από τους παρασκηνιακούς εντολείς που παραμύθιαζαν με ανοησίες τόσο καιρό,  να μπουν μπροστά τώρα.  Και θα τους στηρίξουμε!
 Αυτός ο αγώνας, δεν πρέπει να έχει ημέτερους  και αλλότριους στόχους! 
 Είναι κοινός και αποκλύτως απαραίτητος. 
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους....

                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
                                 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ,Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΦΕΚ 3496/31.12.2012.
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 40% , ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΑΠΟ 132 ΣΕ 80 ΚΛΙΝΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4052/01.3.12
ΤΕΛΕΙΩΣΕ,
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΝΠΔΔ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΕΦΗΜΕΡΕΥΣΗ) ΜΕ 3 ΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ-2 ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ-1 ΝΕΦΡΟΛΟΓΟ-1 ΠΝΕΥΜΟΛΟΓΟ Κ.Ο.Κ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

2 σχόλια:

  1. τελικά ποια παράταξη κυβερνά τον τόπο.Το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ έφτιαξε το ΕΣΥ και το αποτυχημένο ΠΑΣΟΚ το διαλύει με τα κομματικά στελέχη του στη Διοίκηση γελιοποιοντας και ξευτιλίζονταν την ΝΔ όπου εξέλεξε και βουλευτή στο νομό. Η διαλυμένη ΝΟΔΕ που είναι και τα στελεχοι αυτής. Ψάχνουν για θεσουλες;;;;;;;; Τελικά οι δεξιοί πρέπει να ψηφίσουν Χ.Α. για να κυβερνηθεί ο νομός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΗ...ΛΑΜΙΑ; AN ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή