Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Κατέβασαν το πανό από το Κέντρο Υγείας Ιτέας!


     Ούτε γιορτή ούτε σκόλη δεν υπολογίζουν πλέον οι δημοκρατικοί λειτουργοί! 



   Μετά την ανάρτηση του πανό για το Κέντρο Υγείας Ιτέας από τους αντιδρούντες Πολίτες της Πρωτοβουλίας, οι ...τεχνικές υπηρεσίες έσπευσαν να κατεβάσουν  το πανό διαμαρτυρίας από την μονάδα υγείας της Ιτέας! 

  Αυτά τα περί έλλειψης προσωπικού αυτοδιαψεύδονται μετά την άμεση κινητοποίηση των ... ειδικών δυνάμεων προκειμένου να κατέβει το ανίερο  πανό από την μονάδα, το οποίο έγραφε ένα αυτονόητο πλην μαρτυριάρικο σύνθημα!  

  Υπάρχει σχετική νομοθεσία για τα δικαιώματα των πολιτών ενώπιον κινδύνου προνοιακών δομών;  Υπάρχει κοινωνική ευαισθησία η οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την κοινωνική συναίνεση μεταξύ πολιτών και  φορέων  όταν γίνονται κοινοί αγώνες;

 Ενίοτε  οι κοινοί αγώνες συμπυκνώνονται  σε υστερίες, αναίτιες κατηγορίες  και "γράψιμο"  της βουλευτικής βούλησης στα παλαιότερα των υποδημάτων...

  Η φιλόδοξη ενορχήστρωση  από το βαθύ παρελθόν και το επίδοξο μέλλον των ομοφρόνων ομαδικών οραμάτων μεταγλωττίζεται σε αναλώσιμα είδη που χρησιμοποιούνται για να επιτελέσουν το "έργο" τους! 

  Κύριε Υπουργέ, σας λέει κάτι αυτή η κατάσταση στην Φωκίδα;;;;

3 σχόλια:

  1. Ερώτηση (αφελής...): Για όλες αυτές τις τοποθετήσεις/μετακινήσεις, τι είδους προσόντα λαμβάνονται υπόψη, πλην των κομματικών-παραταξιακών "διαπιστευτηρίων"; Γιατί γνωρίζω κάποιον αναφερόμενο στο κείμενό σας που κατά την ενάσκηση του επαγγέλματός του λίγα χρόνια πριν δεν γνώριζε "που πάνε τα τέσσερα!!!". Αλλά είπαμε: Είμαι ...αφελής (που ρωτώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή