Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η ανακοίνωση που στηρίζει το Κέντρο Υγείας Ιτέας.......!

Ανακοίνωση εξέδωσε μετά από τόσο καιρό κινητοποιήσεων για το Κέντρο Υγείας Ιτέας και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας.

  Ανακοίνωση συμπαράστασης, υποστήριξης και κοινής γραμμής με τα όσα λέει η Διοίκηση και οι γιατροί του Νοσοκομείου...είναι πράγματι αξιοθαύμαστος ο τρόπος εκδήλωσης της στήριξης από πλευράς των επικεφαλείς που είναι και Ιτιώτες: 


...Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε ανάμεσα  σε προσωπικές αντιπαραθέσεις  ή τοπικιστικά μικροσυμφέροντα  που τελικά λειτουργούν ενάντια στις τοπικές κοινωνίες.

 Να τονίσουμε ότι αρμόδιοι για να επιλύσουν τα προβλήματα των Υγειονομικών Μονάδων του Νομού μας είναι τα θεσμοθετημένα συλλογικά όργανα
 ( Διοικητικά-Επιστημονικά) που γνωρίζουν εκ των έσω τα προβλήματα...

...ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ...



Ιδού  η ανακοίνωση η οποία εμπνέει θαυμασμό και αποκαλύπτει τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το επιδιωκόμενο - σύμφωνα με τους κατοίκους- κλείσιμο του Κέντρου...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. Άμφισσας  με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στο χώρο της Υγείας  και κυρίως στην πόλη της Ιτέας δηλώνει κατηγορηματικά  ότι στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει πρώτα-πρώτα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα που ασκείται από τα δύο Κέντρα Υγείας Ιτέας-Λιδωρικίου  καθώς και το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτά.
Στηρίζουμε το Γ.Ν. Άμφισσας  που ασκεί Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας που είναι σημείο αναφοράς  όλου του Νομού, και το οποίο θα πρέπει να είναι στελεχωμένο με όλες τις ειδικότητες προς εξυπηρέτηση των πολιτών.
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε ανάμεσα  σε προσωπικές αντιπαραθέσεις  ή τοπικιστικά μικροσυμφέροντα  που τελικά λειτουργούν ενάντια στις τοπικές κοινωνίες. Να τονίσουμε ότι αρμόδιοι για να επιλύσουν τα προβλήματα των Υγειονομικών Μονάδων του Νομού μας είναι τα θεσμοθετημένα συλλογικά όργανα ( Διοικητικά-Επιστημονικά) που γνωρίζουν εκ των έσω τα προβλήματα.
Πάγιο αίτημα μας, μετά τις Συγχωνεύσεις-Καταργήσεις Οργανισμών, τις αποχωρήσεις ιατρικού-λοιπού προσωπικού, είναι οι μόνιμες προσλήψεις προσωπικού ώστε να στελεχωθούν όλες οι Υγειονομικές Μονάδες του Νομού μας ( Νοσοκομείο-Κ.Υ Ιτέας-Κ.Υ. Λιδωρικίου),σε συνδυασμό με τις πραγματικές ανάγκες και την γεωγραφική θέση αυτών.
ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ  ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.
ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΜΦΙΣΣΑ  14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΕΚ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

6 σχόλια:

  1. Μάλλον η ανακοίνωση πήρε την έγκριση της διοικήτριας πριν ανακοινωθεί...τυχαίο??
    δε νομίζω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με καθυστέρηση σκόπιμη, και αφού πήραν την έγκριση της Κας Διοικήτριας ως προς το κείμενο το Σωματείο Εργαζομένων εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης προς το προσωπικό του Κ.Υ.Ιτέας. Με πρόεδρο Ιτιοτισα και γραμματέα Ιτιοτι και ανύπαρκτα τα άλλα μέλοι που βολεμένα όπως είναι για να δραστηριοποιούνται και σε άλλες δουλειές πέρα από την εργασία τους στο Νοσοκομείο θέλουν να το παίξουν μαχητές του εργατικού δικαίου. Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πλησιάζουν και θα απολογηθούν, απομένει εάν θα είναι και πάλι υποψήφιοι και τη θα έχουν να πουν τότε. Φεύγουν σαν λαγοί για να επιστρέψουν να δαγκώσουν την ουρά τους. Μεθοδευμένα από την Διοίκηση του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχοι του σωματίου που εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ και στην τοπική Αυτοδιοίκηση αυτοί που ΔΕΝ έδωσαν τον αγώνα τους για το έκτρωμα του Καλλικράτης που το ΠΑΣΟΚ τον δημιούργησε έρχονται να καπελώσουν την ΝΔ. Άραγε πια είναι η προσωπική θέση του Κου Καμένου που είναι και από το Γαλαξίδι;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ανορθόγραφοι να μάθουν πρώτα να γράφουν σωστά και μετά να κάνουν post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχει και μια περσινη ανακοινωση του σωματειου .βαλτην καμμια δεκαρια φορες.τι δημοσιογραφια θεεμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KANOYN ANAKRISEIS GIA TO PANO!!!!!!!!!!!!!1EINAI TRELLOI AYTOI OI ITIWTES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή