Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ευχαριστήριο μήνυμα


    Ευχαριστήριο μήνυμα στέλνει η κ. Χ. Κεφαλά υποψήφια βουλευτής Φωκίδας με το κόμμα των Ανεξάτρητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες της που τίμησαν με την προτίμησή τους την υποψηφιότητά της, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η εμπιστοσύνη αυτή θα επαυξηθεί και στην διάρκεια των πολιτικών εξελίξεων που ακολουθούν. 

    Από την  πλευρά μας επισημαίνουμε ότι η κ. Κεφαλά ανήκει στην σπάνια εκείνη κατηγορία των ανθρώπων που η παιδεία και η κοσμοθεωρία τους δεν δέχεται τα κακώς κείμενα από όπου κι αν προέρχονται...

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΩΚΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ
 ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Εκφράζω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.
Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους τους ψηφοφόρους της Φωκίδας που εμπιστεύτηκαν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ καθώς η ψήφος τους με την οποία έδωσαν στο Κίνημά μας το ποσοστό του 12,85% συντέλεσε στην αρχή της αποκατάστασης του θεσμού της Δημοκρατίας και της πτώσης του Δικομματισμού που μόνο κακό έφερε στην Ελλάδα τον τελευταίο μισό αιώνα.
Οι Φωκείς συμπατριώτες μας έδειξαν θάρρος, ανδρεία και γενναιότητα αρετές που μόνο έναν αληθινό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑ διακρίνουν.
Το  ποσοστό που πήραμε στον νομό μας, αποπνέει δυναμική και μας δίνει τη βεβαιότητα πως στις επόμενες εκλογές , όποτε και αν γίνουν αυτές,  ο λαός της Φωκίδας έχοντας ήδη αποβάλλει διλήμματα και φοβίες  του παρελθόντος θα φέρει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρώτο κόμμα. Έτσι θα αποδείξουμε πως η ΕΛΛΑΔΑ ανήκει στην ΕΥΡΩΠΗ και στο ΕΥΡΩ ως αυτόνομο Έθνος και πως παραμένει ακόμα γενέτειρα της Δημοκρατίας δίνοντας σε όλη την οικουμένη γενναία μαθήματα.

Τέλος να επισημάνω πως ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου μου  υπάρχει στο φυλλάδιο μου και πως θα είμαι πάντα κοντά σας.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Με Εκτίμηση
Χρυσούλα Κεφαλά του Βασιλείου
Δρ. Κοινωνιολογίας –Ιστορικός/Αρχαιολόγος
Υποψήφια Βουλευτής Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου