Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μετεκλογικά και αποκαλυπτικά ….


   Ο δημοσιογράφος  Σπύρος  Τρίψας σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στην Φωκίδα στα  πλαίσια της  πολιτικής επικαιρότητας και εν όψει των εξελίξεων στην χώρα.

 Αναφερόμενος στον ικανό αριθμό ψήφων που συγκέντρωσε ο υποψήφιος  του Πάνου Καμμένου στο Νομό,  Δημήτρης  Καραγιάννης,  δήλωσε: 

 

 

  

Σπύρος  Τρίψας: …τον κ. Καραγιάννη τον ψήφισαν νεοδημοκράτες…από εκεί  υποστηρίχθηκε…


  Ερώτηση: …ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Πέτρου είχε δηλώσει πως ηγετική ομάδα της Ν.Δ. είχε εκλέξει την Αφροδίτη Παπαθανάση βουλευτή ΠΑΣΟΚ Φωκίδας.
  Τώρα εσείς κ. Τρίψα λέτε ότι τις  περίπου 1500 ψήφους  στον κ. Καραγιάννη, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»  του Πάνου Καμμένου, τις έδωσε η Ν. Δ.   Άρα, η ομάδα αυτή της Ν.Δ. που ομολογείται και από εσάς και από τον κ. Πέτρου, προφανώς έχασε δυνάμεις γιατί αυτή την φορά δεν εξέλεξε βουλευτή…


  Σπύρος  Τρίψας: …επαναλαμβάνω ότι τον κ. Καραγιάννη τον ψήφισαν νεοδημοκράτες…αυτοί θα επιστρέψουν στην Ν.Δ… πρέπει θα συνενωθεί ο κεντροδεξιός χώρος, διότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά…


 


 Ερώτηση: Υπό τον Κώστα Καραμανλή; 


Σπύρος  Τρίψας: …αυτή την στιγμή την πρόταση-έκκληση για δημιουργία ενιαίας κεντροδεξιάς παράταξης την κάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα η προσπάθεια αυτή θα έχει επικεφαλής τον κ. Σαμαρά.


Ερώτηση:  Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Καμμένου; 


Σπύρος  Τρίψας: Φυσικά, ο Πάνος Καμμένος προέρχεται από τα σπλάχνα της Ν.Δ. και ανήκει στην Κεντροδεξιά…εννοείται ότι θα  συμμετέχει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου