Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Κοινοποίηση – καταγγελία


                            

Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα;;
                                     

 Κοινοποίηση – καταγγελία κατέθεσε ο Σύλλογο Εργαζομένων Καλλικρατικών  Δήμων  Δελφών και Δωρίδας, στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Δελφών κ. Ιωάννη Τζαβάρα.

Ο σύλλογος των εργαζομένων ζητά  γραπτές διευκρινίσεις επειδή – όπως καταγγέλλεται - δεν τηρήθηκαν επ' ακριβώς οι προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες και περισσότεροι των μισών υπαλλήλων του Δήμου Δελφών εξαιρέθηκαν από την πρόσθετη εκλογική εργασία οπότε και δεν θα λάβουν την εκλογική αποζημίωση…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



           Κε  Γενικέ,


   Με την υπ' αριθμ. πρωτ. οικ. 17359/30-4-2012 Κ.Υ.Α. Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών ορίστηκε ο αριθμός των 101 υπαλλήλων του Δήμου Δελφών και το ποσό που θα λάβουν συνολικά ως ειδική εκλογική αποζημίωση για την εργασία που θα προσφέρουν πέραν του κανονικού ωραρίου εργασίας των εργάσιμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (Σάββατα –Κυριακές -αργίες και νυχτερινές ώρες) για την προετοιμασία των εκλογικών καταστημάτων και για όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες για την διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, συμπεριλαμβανομένης και της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.


   Σύμφωνα με την προαναφερόμενη Κ.Υ.Α. η προσφερόμενη πρόσθετη εκλογική εργασία των 101 υπαλλήλων του Δήμου Δελφών, θα βεβαιώνεται από τον οικείο Δήμαρχο.


  Επειδή περισσότεροι των μισών υπαλλήλων του Δήμου Δελφών εξαιρέθηκαν από την πρόσθετη εκλογική εργασία και δεν θα λάβουν την εκλογική αποζημίωση.

  Παρακαλούμε όπως,

   α) μας ενημερώσετε με τι κριτήρια έγινε η επιλογή των 101 υπαλλήλων για να απασχοληθούν και να λάβουν την πρόσθετη εκλογική αποζημίωση, που δεν τα είχαν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι και

   β) να μας χορηγήσετε αντίγραφο της Βεβαίωσης (ή Απόφασης) με την οποία βεβαιώνονται τα ονόματα των 101 υπαλλήλων, οι ώρες και ημέρες που εργάστηκαν εκτός ωραρίου λειτουργίας του Δήμου για να λάβουν την εκλογική αποζημίωση σύμφωνα με την Κ.Υ.Α.


             Τα ανωτέρω στοιχεία τα ζητούμε για κάθε νόμιμη χρήση.


                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                    Σπυρίδων  Λύτρας           Νικόλαος  Δημολάς


 
     Στην Περιφέρεια πάλι, η Αντιπεριφερειάρχης   Φωκίδας   Γ.  Γαζή, ανακοίνωσε:
 
 «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που εργάστηκαν για τη διενέργεια των εκλογών της 6ης Μαΐου και έφεραν σε πέρας χωρίς προβλήματα και αποτελεσματικά την σύνθετη αυτή διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου