Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μήνυμα Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


     Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μαθητές
 
Μετά την δωδεκάχρονη πορεία σας στα σχολεία, η καθεμία και ο καθένας σας, φτάνει στο τέλος μιας δύσκολης προσπάθειας. Ένας αγώνας γεμάτος, τόσο με όμορφες στιγμές, αλλά και με πίεση, άγχος, εντατική και επίπονη δουλειά με στόχο να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας.
Πρώτα από όλα θα πρέπει να συγχαρώ εσάς για την προσπάθειά σας, τις οικογένειες σας για την υποστήριξη και τους δασκάλους για την βοήθεια που σας παρείχαν όλο αυτό το διάστημα και για τα εφόδια που σας έδωσαν για μια νέα αρχή. Γιατί μπορεί με τις πανελλήνιες εξετάσεις να ολοκληρώνεται ένα ταξίδι, ξεκινάει όμως ταυτόχρονα και μια καινούρια διαδρομή στη ζωή σας.
Μπορεί η διαδικασία των εξετάσεων να είναι δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα είναι και το κλειδί για το άνοιγμα ενός νέου κόσμου αναζητήσεων και προοπτικών. Ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, που η κάθε προοπτική και ελπίδα φαντάζει μακρινή, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι η γνώση είναι η μοναδική διαφυγή και το καλύτερο εφόδιο, η καλύτερη επένδυση, για να αλλάξουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και την κοινωνία στο σύνολό της. Και η κοινωνία σήμερα περιμένει από εσάς, τους μελλοντικούς επιστήμονες, επαγγελματίες και εργαζόμενους να δημιουργήσετε έναν δικαιότερο και καλύτερο κόσμο.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες και όλους σας, όχι μόνο στις εξετάσεις, αλλά και στη ζωή, που μόλις τώρα αρχίζει να ανοίγεται μπροστά σας.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου