Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση -φωτιά του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: Προεκλογικό πυροτέχνημα το άγονο τύπου Α!!! Διοίκηση και βουλευτής βαπτίζουν την παρανομία, νομιμότητα;;;...


   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο αμφισσασ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
Γ.Ν.  ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ Κ.Υ.

   Προεκλογικό πυροτέχνημα είναι καθώς φαίνεται η ένταξη του Γ.Ν Άμφισσας μας σε άγονο τύπου Α. 

   Από τις 9/03/2019 που ισχύει ο νόμος περί ένταξης του νοσοκομείου σε άγονο τύπου Α, δεν κινήθηκε καμία διαδικασία εφαρμογής του.

   Η δικαιολογία της διοίκησης είναι ότι πρέπει να διασαφηνιστούν οι λεπτομέρειες και οι προϋποθέσεις περί της ορθής εφαρμογής.
   Και εδώ προκύπτει το εξής ερώτημα: Κάποιον κοροϊδεύουν ή έχουν παντελώς άγνοια???? 

  Τι να διασαφηνίσουν σε ένα νόμο απολύτως ξεκάθαρο ως προς την εφαρμογή του. Εδώ και χρόνια η ίδια καραμέλα, ότι η μόνη λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του Γ.Ν. Άμφισσας είναι η αναγνώριση της περιοχής σε άγονη και η αλλαγή του περιβόητου οργανισμού!!! 

   Και τώρα που αυτό είναι γεγονός, το οποίο πανηγύρισαν και διαφήμισαν με διάρκεια στον τύπο, Διοίκηση και βουλευτής, καθυστερούν και κάνουν πίσω; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ.

   Σε ένα καθεστώς απαξίωσης της νομιμότητας που ο ισχύων οργανισμός εφαρμόζεται επιμέρους και θίγει τα συμφέροντα κάποιων, ενώ διασφαλίζει κάποιους άλλους , σε παράνομα προγράμματα, την ώρα που κάποιοι υπάλληλοι με θέση ευθύνης μεταχειρίζονται ευνοϊκά απ την διοίκηση παρακάμπτοντας το δημοσιοπαλληλικό κώδικα. 

   Η νομιμότητα τίθεται σε αμφισβήτηση ενώ η παρανομία βρίσκει ονόματα για να βαπτίζεται νομιμότητα;

   Το είδαμε και αυτό!!!! 

 ΤΟ Δ.Σ

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η ουσια εχει ετσι η προεκλογικη περιοδος, σε ενοχλησε??? Αξιος της μοιρας σου και συ.

      Διαγραφή
  2. Εκεινος ο ¨νομομαθης¨που εμενε τζαμπα στο νοσοκομειο για καμια δεκαρια χρονια χρησιμοποιοντας ολες τις υποδομες του για παρτη του τι ¨ερμηνεια¨δινει για τον νομο ? Ο αλλος ο συνδικαλιστης μαναβης υπευθυνος υγειας του κομματος τι θεση παιρνει ? Μηπως νοιαζονται πως οι δυο τους να περνουν ανετα χρησιμοποιοντας την εξουσια για οφελος τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πρωτος ειπε πως πρεπει να δωθει, αλλα δε τον λαμβανουν υπόψιν!!!! αποφασιζουν οι υφιστάμενοι του!!! ο δε μαναβης ειναι ο διοικητης!!!! αυτος κανει κουμαντο δεν τον ακουμπαει κανεις!!!! στελεχος!!!!! και δωρεαν αγγουρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκου "άγονο" το Νοσ. Άμφισσας, 2,5 ώρες από την Αθήνα!!!! Μήπως να ενταχθούν και όλες οι δημ. υπηρεσίες στην ίδια κατηγορία; Η ένταξη του Νοσοκομείου Άμφισσας σημαίνει και τίποτα "ειδικά" επιδόματα/προνόμια; Όχι, ε; Για να έχουμε πλήρη εικόνα του "σαματά", ας μας το διευκρινίσουν από το Σωματείο. Και να το έχουμε καθαρό: το πρόβλημα με το Νοσοκομείο οφείλεται στο ό,τι δεν έχει ικανό "έργο" για να σταθεί. Ένα Κέντρο Υγείας θα ήταν πιο σοβαρή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή