Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση Θεόδωρου Μαρτέκα για την συμμετοχή του στον συνδυασμό Φλώρου...

Ο  Θοδωρής Μαρτέκας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα εποχή για την Δωρίδα» του Αναστασίου Φλώρου. 

 Βιογραφικό 
  Ονομάζομαι Θοδωρής Μαρτέκας, είμαι 35 ετών γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από την Αρτοτίνα Δωρίδας, όπουγεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι  δύο γονείς μου! Είμαιπαντρεμένος και έχω ένα γιο. Είμαι υπάλληλος στον Δήμο Αθηναίων, πτυχιούχος πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού και ασχολούμαι ενεργά με την προπονητική ποδοσφαίρου. Διατελώ πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αρτοτινών "ο Αθανάσιος Διάκος" τα τελευταία τρία χρόνια. Αγαπώ την Δωρίδα και θέλω μέσα από την συλλογικότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση αλλά και των πολιτών να βοηθήσω στην ανάπτυξη οποιασδήποτε μορφής τουρισμού (αγροτικός, πολιτιστικός- θρησκευτικός).  
 Γνωρίζοντας τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Δωριείς όπως το κακό οδικό δίκτυο, η έλλειψη βασικών έργων υποδομής, η ύδρευση πολλών χωριών αλλά και η αποκομιδή των απορριμμάτων, θέλω να τονίσω την σημαντικότητα της κοινής γραμμής όλων των φορέων ώστε να μπορέσουμε την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών να σχεδιάσουμε την λύση αυτών. 
  Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για την δημιουργία υποδομών ώστε οι λιγοστοί νέοι που έχουν μείνει, ειδικά στον ορεινό όγκο του Δήμου Δωρίδας, να βρουν τα εφόδια εκείνα  που θα τους κάνουν να δουν με αισιοδοξία το αύριο στον τόπο όπου μεγάλωσαν και αγάπησαν.

  Ως νέος που αγαπώ τον τόπο μου θέλω να ασχοληθώ ακόμη πιο ενεργά με τα κοινά του Δήμου Δωρίδας και στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κυρίου Αναστασίου Φλώρου με το όραμα μιας "Νέας εποχής για την Δωρίδα", ανακοινώνω ότι  είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 


Με εκτίμηση

                                     Θοδωρής Μαρτέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου