Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Δήλωση του φοιτητή Νομικής Ηλία Τσακίρη για τις τοπικές εκλογές Ιτέας...


   Το βράδυ της 26ης Μαΐου ολοκληρώθηκε ένας έντιμος και καθαρός αγώνας, που διεξήχθη από τους υποψηφίους τοπικούς συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας με τον συνδυασμό «ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΤΕΑΣ».  Η μόνη μας κατευθυντήρια γραμμή ήταν το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο που αγαπάμε, την Ιτέα μας. 

   Κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό μπορώ μετά βεβαιότητας να πω, ότι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω 6 πολύ αξιόλογους ανθρώπους, που αγωνιούν για τα προβλήματα της πόλης μας και που έχουν το θάρρος να βγουν και να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους, μη στηριζόμενοι στις πλάτες άλλων παρά μόνο τις δικές τους. 

  Αν κι ασχολούμενος πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζω ότι καμία προσπάθεια για την εκπροσώπηση του τόπου μας δεν είναι χαμένη προσπάθεια. Κι αυτό, διότι ο τόπος μας δεν είναι απλά το μέρος στο οποίο υπάρχουμε. Είναι η περιοχή εκείνη, όπου όλοι εμείς, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας ή πολιτικών πεποιθήσεων, συμβιώνουμε και οφείλουμε να συνεργαζόμαστε, προκειμένου να βρίσκουμε τη βέλτιστη δυνατή λύση για το εκάστοτε πρόβλημα. 

  Ασχέτως λοιπόν, του εκλογικού αποτελέσματος, έχω να πω, αφενός ότι θα είμαι παρών στα προβλήματα της πόλης μου κι αφετέρου ότι ο ζήλος απέναντι σε αυτά θα είναι ο ίδιος. 

   Ευχαριστώ πολύ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους κι εύχομαι οι τοπικοί σύμβουλοι, που εν τέλει εκλέγονται, να έχουν την καλύτερη δυνατή θητεία προς όφελος της Ιτέας μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου