Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Γιατί απορρίφθηκε ξανά η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου "Λιμένας Ιτέας" από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση;;... παρέμβαση Δρόσου Παρασκευά...


  




 * Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έργο "Αναβάθμιση Λιμένα Ιτέας" απορρίφθηκε εκ νέου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση εδώ και 18 ημέρες, με την σύσταση να τροποποιηθεί σύμφωνα με συνημμένο υπόδειγμα!! 
 Δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν μία μελέτη οι Τεχνικές Υπηρεσίες ή συμβαίνει κάτι άλλο με το Λιμάνι της Ιτέας το οποίο ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από άλλες έωλες  δραστηριότητες;;...

  




    


Ανακοίνωση Δρόσου Παρασκευά



Αναβάθμιση της προβλήτας του λιμανιού της Ιτέας 


    Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και "γιοφύρι της Άρτας" νούμερο δύο. Με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 28ης Φεβρουαρίου 2019 αποφασίστηκε να ενταχθεί στο περιφερειακό πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων το συγκεκριμένο έργο, αξίας 6,2 εκ.ευρώ. 

 ΄Ηδη είχε απορριφθεί μια φορά η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων το καλοκαίρι του 2018 διότι το λιμάνι βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τη Μαρίνα Ιτέας. 

 Δυστυχώς όμως και η δεύτερη υποβολή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων απορρίφθηκε τον περασμένο Απρίλιο. 

  Μια απλή ερώτηση: Τελικά, πόσο ώριμη είναι η μελέτη ώστε να ξεκινήσουν ΧΘΕΣ τα έργα και να δει επιτέλους η Ιτέα ένα έργο πνοής και ουσίας; 
 Διαφορετικά θα έχει κάθε δικαίωμα ο λαός να λέει ότι εκμεταλλευόμαστε την αγωνία και την αγάπη για τον τόπο για καθαρά προεκλογικούς λόγους.  

  Και επιτέλους,  η ΙΤΕΑ,  αυτό το ακατέργαστο διαμάντι του Κορινθιακού Κόλπου δεν μπορεί να περιμένει άλλο την θέση στον ήλιο που δικαιούται και αξίζει.


   Η «Στερεά Υπεροχής» δεσμεύεται να παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου και ο επικεφαλής κ.  Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι ενήμερος για αυτό από την πρώτη του επίσκεψη στην Ιτέα.


    Δρόσος Παρασκευάς 
Υποψήφιος Περ. Σύμβουλος 
με τον Δημ. Αναγνωστάκη
 "Στερεά Υπεροχής" 



6 σχόλια:

  1. Προτείνω να την αναλάβεις εσύ Δρόσο. Πόσα θες ρε φίλε να μας τρελάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Άρθρο 4 του Συντάγματος: (Ισότητα των Ελλήνων)
    7. Tίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που ειναι;
    oι κομβοι
    ηλεκτροφωτισμος
    γηροκομειο ιτεας
    περιφερειακος αμφισσας
    παραλια τολοφωνας
    κλπ κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.ΡΕ ΒΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος έκανε τη μελέτη; Μήπως η σύνταξή της αποσκοπούσε στο να μη γίνει τίποτα στο λιμάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή