Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας & Αλληλεγγύης - Τοπικής Διοίκησης (I.P.A.) Φωκίδας...






  Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας & Αλληλεγγύης - Τ.Δ. Φωκίδας 
  
  Την 15 Μαΐου 2019 η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδας διοργάνωσε στην Γραβιά Φωκίδας στο κτήμα Κλέτσα το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Φιλίας & Αλληλεγγύης, με την συμμετοχή των ομάδων των Τοπικών Διοικήσεων Αχαίας - Βοιωτίας - Φθιώτιδας - Φωκίδας.

  Με την παρουσία τους μας τίμησαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Φωκίδας Α/Δ κ. ΚΑΤΣΙΑΜΠΑΣ Παναγιώτης, οι Αναπλ. Διευθυντές Φωκίδας Α/Δ κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ Γεώργιος και ο Α/Δ  κ. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ Ιωάννης, το μέλος του Εθνικού Τμήματος και πρόεδρος της Τ.Δ. Αθηνών - Αττικής κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσσης και ο υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων κ. ΦΩΤΟΓΛΟΥ Σπυρίδων, ο οποίος συμμετείχε με την ομάδα της Τ.Δ. Αχαΐας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας Α/Υ κ. ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος και τα προεδρία των Ενώσεων Φθιώτιδας και Φωκίδας. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεόκτιστο εκπροσώπησαν πατέρες, από την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου και Σεραφείμ του Σάρωφ στο Τρίκορφο Φωκίδας, με επικεφαλής τον Αρχιμανδρίτη πατήρ Αυγουστίνο.

  Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. ΞΑΝΘΗ Στέφανο και του διαιτητές κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Στυλιανό και κ. ΜΠΟΥΝΟ Κωνσταντίνο για την εθελοντική τους συμμετοχή, τον φίλο μας και πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών οι Άγιοι Ανάργυροι κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δημήτριο προς ενημέρωση των παρευρισκομένων για την σημασία της δωρεάς αίματος και μυελού των οστών και το κτήμα Κλέτσα για την άριστη φιλοξενία του.

  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, σε όλες τις Τοπικές Διοικήσεις που συμμετείχαν και σε όλους τους φίλους και τα μέλη για την άμεση ανταπόκρισή τους στην συγκέντρωση των αγαθών καθώς και στην χαρτοποιία ΕΛΛΗΝΟΧΑΡΤΙΚΗ ΕΠΕ στην Ιτέα Φωκίδας.
Πρωταθλήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η ΦΙΛΙΑ και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, συγχαρητήρια στην Τοπική Διοίκηση Αχαΐας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου