Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών ο Ανδρέας Αναστασίου Μαύρος...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ





Του Ανδρέα Μαύρου
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου
Δήμου Δελφών


       Ως νέος, ενεργός πολίτης, που κατοικώ μόνιμα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και κοινωνικά στην περιοχή μας, συμμετέχω στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.
  
     Ο τόπος μας σήμερα χρειάζεται την συμμετοχή και των νέων ανθρώπων για να καταθέσουμε τις καθημερινές αγωνίες της γενιάς μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Η προσπάθεια αυτή εμπλουτισμένη με εμπειρία και πνεύμα ανανέωσης αποτελεί σίγουρη επιλογή για να γίνει ο τόπος μας  σύγχρονος, πρότυπος, να ακολουθεί με την ίδια ταχύτητα τις εξελίξεις, να πάει μπροστά.
   
  Η διάθεσή μου για προσφορά με ώθησε να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών στον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη.
    

   Είναι χρέος να αποτελέσουμε μέρος αυτής της εργώδους προσπάθειας και να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα Δήμο δίκαιο προς τους πολίτες του, που σέβεται την δημοκρατία, την ιστορία και την παράδοση, που υπηρετεί το νόμο, που αποδέχεται το δημιουργικό,  που οφείλει να επιστρέψει στους κατοίκους όλων των ηλικιών, όλα αυτά που θα έπρεπε ήδη να έχουν, αλλά πολύ περισσότερο όσα τους αξίζει να αποκτήσουν.


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ανδρέας Αναστασίου Μαύρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου