Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Υποψήφιος Δ.Κ. Ιτέας Θεόδωρος Πλουμάκης: «Μαϊμούδες» εν όψει εκλογών...


   Πολύς ο λόγος σήμερα για δημοσίευμα που με αφορά και που σχετίζεται με την κάθοδό μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας από την νεόκοπη εφημερίδα «Καθημερινή της Φωκίδας», τοπικών συμφερόντων. 

   Έγραψαν λοιπόν ότι ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο θα κατέβει στο Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας, μιας κι εγώ δεν μπόρεσα τάχα να συνθέσω ψηφοδέλτιο … εκφράζοντας προφανώς την προσωπική επιθυμία τους αφού δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου τηλεφωνήσουν ή να με ρωτήσουν ή έστω να μου ανακοινώσουν την «αντικειμενική δημοσιογραφική είδηση». 
 Ο καθείς εφ' ω ετάχθη!

   Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο, ζούμε πονηρές μέρες συσκότισης της αλήθειας: εκτιμήσεις – «μαϊμού», δημοσιεύσεις διαμόρφωσης κλίματος και χειραγώγησης ψήφων, υποσχέσεις και ταξίματα, προβοκατόρικες διαδόσεις ενάντια σε εκείνους που τους χαλάνε τη σούπα. 
 Το «σύστημα» αν είναι να σώσει τα κέρδη του, δεν διστάζει να κάνει υπόγειες συμφωνίες. Η ΚΟΙΝΗ βάση υπάρχει. 

  Σε ότι με αφορά, όχι μόνο δεν σκοπεύω να "παίξω" σ' αυτό το παιχνίδι του "πολέμου", όταν άλλοι παλεύουν για να επανέλθουν και άλλοι για να παραμείνουν. Δεν κατάλαβαν κάποιοι ότι απέναντί τους δεν έχουν εμένα ή και άλλους υποψηφίους... αλλά την κοινωνία κι αυτό είναι που τους ενοχλεί στην πραγματικότητα. 

   Σας καλώ λοιπόν, να τους δώσετε αυτό που αξίζουν. Να τους τιμωρήσετε ενισχύοντας με την ψήφο σας τον συνδυασμό που δημιουργήθηκε μέσα από τα σπλάχνα του τόπου, μέσα από το δίκαιο, το καθαρό, το έντιμο, το αδέσμευτο, το ανανεωτικό, τον οποίο θα ανακοινώσουμε, αφού ανακοινώσουν οι «κοπτόμενοι» τον δικό τους. 



  Θεόδωρος Πλουμάκης 
Υποψήφιος Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
 Δ.Ε. Ιτέας Δήμου Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου