Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Παρνασσού η Ρούλα Καμινιώτη...


 

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Της Ρούλας Καμινιώτη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δ.Ε. Παρνασσού



   
    Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμμετέχω στον ανεξάρτητο  Δημοτικό Συνδυασμό  «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή.

   Προκύπτει από την παρότρυνση πολλών συνδημοτών, κυρίως πολιτών που διεκδικούν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι περισσότεροι για πρώτη φορά. 

   Σαν ντόπιοι και οραματιστές, επιδιώκουμε να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο, οικονομικά και διοικητικά. Με εξωστρέφεια, με τεκμηριωμένες προτάσεις και μελέτες, με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, με συνεργάτες σε ανθρώπινο δυναμικό, επιδιώκοντας μια βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γεωγραφικό σημείο, που να λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τις προοπτικές της τοπικής κοινωνίας.

  Η περιοχή μας παρουσιάζει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα με τον Παρνασσό, το μεγαλύτερο μέρος του Χιονοδρομικού κέντρου, την Αγόριανη, το Πολύδροσο και όλους τους πανέμορφους τουριστικούς προορισμούς.  

   Δικαιούται να είναι μια περιοχή καθαρή, χωρίς αδέσποτα ζώα, χωρίς παρατημένα κτίρια, άνετη, ευχάριστη, ελκυστική, σύγχρονη, βιώσιμη και ασφαλής.

  Πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει να αναλάβουμε δράση. 


Ρούλα Καμινιώτη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Δ.Ε. Παρνασσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου